Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Toy Boy seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Toy Boy terug voor seizoen 2 op Netflix? Het is een veelgestelde vraag na het verschijnen van de Spaanse crimeserie op de streamingdienst. We hebben er even op moeten wachten, maar inmiddels is duidelijk dat Toy Boy terugkeert voor een tweede seizoen. Inmiddels is duidelijk geworden dat het 11 februari zover is.

Hugo verdacht van moord

Hugo is een stripper die goede zaken doet, tot hij wakker wordt op een boot. Van de afgelopen nacht kan hij zich niets heugen, alleen hij wordt wakker naast een verbrand lijk. Het blijkt de man van zijn minnaar (Macarena) te zijn. Hugo wordt aangewezen als de moordenaar en opgesloten. Na zeven jaar staat er opeens een advocate voor zijn cel. Triana Marin wil de onschuld van Hugo aantonen en de jacht begint wat Macarena met dit alles te maken heeft.

Wanneer komt Toy Boy seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Toy Boy seizoen 2 op Netflix. Het duurde even voordat er iets viel te melden over Toy Boy. De Spaanse serie is in eigen land in het najaar van 2019 uitgezonden door Antena 3. Daar werden de dertien afleveringen met gemengde reviews ontvangen en was het nog niet direct een doorslaand succes. Op deze zender is eerder ook onder meer Velvet, Gran Hotel, Farina, Mar de Plastico en La Catedral del Mar uitgezonden… en uiteraard La Casa de Papel!

Netflix en Antena 3 werken dus veelvuldig samen en series die het goed doen worden dan ook sneller verlengd als er op Netflix massaal naar wordt gekeken. Dat is nu ook gebeurd bij Toy Boy. Seizoen 2 komt op 11 februari naar Netflix. Ondertussen zijn er veel andere Spaanse series op Netflix te zien.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als Toy Boy seizoen 2 op Netflix komen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?