Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Trinkets seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Trinkets seizoen 2 op Netflix? Netflix maakte in juli bekend dat we inderdaad een tweede seizoen van Trinkets mogen verwachten. Dat tweede seizoen is echter ook direct het slotseizoen van de reeks.

Opgroeiende dieven

De tienerserie Trinkets wordt hier en daar vergeleken met The Breakfast Club, al is de insteek van het verhaal wel compleet anders. Is de jaren’80 op een school waar een groep totaal verschillende kinderen moet nablijven, hebben we in Trinkets te maken met winkeldieven. De serie wordt omschreven als een moderne versie ervan.

De drie meiden moeten allemaal op gesprek komen en wacht een straf. Het drietal heeft niets met elkaar gemeen, tenminste dat denken ze. Tot ze elkaar op een dag toch weten te vinden vanwege een gezamenlijke passie.

Wanneer komt Trinkets seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Trinkets seizoen 2 op Netflix? De streamingdienst maakte op 30 juli bekend dat Trinkets nog één keer vernieuwd wordt. In 2020 verschijnt het complete tweede seizoen van de reeks in één keer op Netflix. Seizoen 2 bestaat uit tien afleveringen en wordt het slotseizoen van de reeks.

Wil je als eerste op de hoogte zijn wanneer Trinkets seizoen 2 naar Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?