Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Undercover seizoen 4 op Netflix?

Wanneer komt Undercover seizoen 4 op Netflix? Nu het derde seizoen van Undercover te bekijken is, is het de grote vraag of er nog een vierde seizoen van Undercover komt. De afgelopen seizoenen waren we al snel verzekerd van een nieuw seizoen, maar dat is nu wel anders. Voor nu is het dan ook uiterst onzeker of we in de toekomst nog aan de slag kunnen met een Undercover seizoen 4.

Ferry Bouman

Undercover ging in 2019 van start. Daarin zagen we hoe Tom Waes en Anna Drijver als undercover-agenten op pad werden gestuurd om te infiltreren bij Ferry Bouman (Frank Lammers). Hij staat aan het hoofd van een criminele organisatie. Bob en Kim gaan ver om erachter te komen waar Ferry allemaal mee bezig is. Ook als dat ten koste gaat van Boumans vrouw Daniëlle. Uiteindelijk slagen Bob en Kim erin om Ferry achter de tralies te krijgen.

Paardenmanage

Voor het tweede seizoen is Ferry van de radar verdwenen. Hij zit in de gevangenis. Kim werkt ondertussen niet meer bij de politie, maar is aan de slag gegaan als onderzoeksjournalist. Ze brengt Bob op het spoor van internationale wapensmokkel. Dat brengt hem op de paardenmanage van de familie Berger. Ondertussen denkt Ferry alleen aan wraak.

Samenwerking Ferry en Bob

In het derde seizoen is het aan Bob en Ferry om de haat tegen elkaar overboord te gooien. De twee hebben elkaar namelijk hard nodig. Ferry zal er alles aan moeten doen om zijn plek aan de top van de onderwereld terug te krijgen, terwijl Bob zijn leven moet zien te redden door de nieuwe drugsbazen achter de tralies te krijgen.

Wanneer komt Undercover seizoen 4 op Netflix?

Wanneer komt Undercover seizoen 4 op Netflix? De grote vraag is of we na het derde seizoen ook nog een vierde seizoen mogen verwachten van Undercover. Of er nog een vierde seizoen komt, is op dit moment uiterst onzeker. Waar de serie de afgelopen seizoenen al vroegtijdig werd verlengd, is dat voor het vierde seizoen nog niet het geval.

Daarbij komt nog eens het feit dat het derde seizoen met acht afleveringen korter is dan de seizoenen daarvoor. De laatste jaren zagen we dat vaker gebeuren met Netflix-titels. Toen betekende dat vaak het begin van het einde voor Netflix-series. Al zullen zowel Netflix als VRT ongetwijfeld eerst afwachten hoe het derde seizoen ontvangen wordt, voordat de knoop doorgehakt wordt. Mocht er een Undercover seizoen 4 besteld worden, dan verwachten we die ergens eind 2022 op Netflix. Ondertussen aan de slag met soortgelijke series? Denk eens aan Over Water en Fenix.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?