Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Unsolved Mysteries seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Unsolved Mysteries seizoen 2 op Netflix? De producenten van Stranger Things hebben Unsolved Mysteries nieuw leven ingeblazen. De serie was in het verleden in de Verenigde Staten al een groot succes en nu zijn er nieuwe afleveringen verschenen. Maar mogen we ook een tweede seizoen verwachten?

Unsolved Mysteries

De producenten van Stranger Things hebben het oude vertrouwde Unsolved Mysteries nieuw leven in geblazen. De reeks liep in de Verenigde Staten van 1987 tot en met 2010, maar nu is het tijd voor zes gloednieuwe afleveringen. Daarin worden we meegenomen naar onopgeloste mysteries, van verdwijningen en moorden tot misschien wel bovennatuurlijke fenomeen.

Wanneer komt Unsolved Mysteries seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Unsolved Mysteries seizoen 2 op Netflix? Helaas is het nog niet bekend of we in de toekomst meer seizoenen van Unsolved Mysteries op Netflix mogen verwachten. Ongetwijfeld zijn er nog voldoende zaken die belicht kunnen worden in nieuwe afleveringen, maar voor nu is het eerst afwachten of er wel een tweede seizoen wordt aangekondigd.

In het geval van Netflix Originals moeten we vaak enige tijd wachten voordat meer duidelijk wordt over de toekomst. Op die manier kan Netflix eerst bekijken hoe een serie wordt ontvangen voordat nieuwe afleveringen worden besteld. Mocht er een vervolg worden besteld, lijken we rekening te moeten houden met een release in 2021. Ondertussen aan de slag met soortgelijke docuseries? Denk eens aan Making a Murderer of Amanda Knox.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Unsolved Mysteries seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?