Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Valeria seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Valeria seizoen 2 op Netflix? Netflix introduceerde in mei een nieuwe Spaanse serie over vriendinnen die herenigd met elkaar worden. Nog voordat het eerste seizoen van Valeria werd toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst, werd al duidelijk dat er zeer waarschijnlijk ook een tweede seizoen komt. Achter de schermen zou daar namelijk al aan gewerkt worden.

Valeria

Valeria is gebaseerd op de boeken van Elisabet Benavent. We volgen een jonge schrijfster met een totale writer’s block. Ze heeft eigenlijk niets meer over te schrijven sinds haar huwelijk met Adrian. Ze is haar vriendinnen in die tijd verloren. Tijd om actie te ondernemen. De band met Lola, Carmen en Nerea wordt herpakt en ze maken al snel van alles mee, zoals liefde, vriendschap, jaloezie, ontrouw, twijfels, geheimen, zorgen en werk.

Wanneer komt Valeria seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Valeria seizoen 2 op Netflix? Voor nu ziet het ernaar uit dat we een tweede seizoen mogen verwachten van Valeria. Spaanse media melden namelijk dat Plano a Plano al bezig is aan een tweede seizoen van de reeks. De productie daarvan gaat van start zodra de coronacrisis dat mogelijk maakt.

We kunnen dan ook al een voorzichtige schatting doen wat betreft de release van het tweede seizoen. Zo werd het eerste seizoen van Valeria op vrijdag 8 mei 2020 toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. Seizoen 2 lijken we dan ook medio 2021 op Netflix te mogen verwachten. Ondertussen aan de slag met andere Spaanse series? Bekijk ons artikel met de beste Spaanse series op Netflix.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer Valeria seizoen 2 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?