Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Valeria seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt Valeria seizoen 3 op Netflix? De Spaanse serie Valeria ging in 2020 van start op Netflix en heeft op IMDb inmiddels een knappe score van 6.2 te pakken. Of er nog een derde seizoen komt van Valeria, is echter nog maar de vraag. Tot op heden zijn daar namelijk nog geen officiële uitspraken over gedaan. Het ziet er dan ook naar uit dat er wordt afgewacht hoe het tweede seizoen van Valeria wordt ontvangen.

Spaanse serie

De Spaanse serie Valeria is gebaseerd op de boeken van Elisabet Benavent. De Netflix Original neemt ons mee naar het leven van een jonge schrijfster met een totale writer’s block. Ze is vastgelopen met haar schrijfwerken en is in die tijd eigenlijk ook haar vriendinnen verloren. De band met Lola, Carmen en Nerea wordt herpakt en ze maken al snel van alles mee, zoals liefde, vriendschap, jaloezie, ontrouw, twijfels, geheimen, zorgen en werk.

Wanneer komt Valeria seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt Valeria seizoen 3 op Netflix? Of Valeria nog terugkeert voor nieuwe afleveringen, is op dit moment nog niet bekend. Netflix lijkt af te wachten hoe het tweede seizoen wordt ontvangen voordat duidelijk wordt of er ook een derde seizoen volgt. In dat geval zullen we nog een aantal weken moeten wachten tot het lot van de Spaanse serie bekend is.

Door naar het verleden te kijken, kunnen we wel alvast een voorzichtige schatting doen wat betreft de releaseperiode van een eventueel derde seizoen. Zo kwam het eerste seizoen in mei 2020 uit en was het in augustus 2021 raak voor het tweede seizoen. Een eventueel derde seizoen zal dan ook pas ergens medio 2022 verschijnen. Ondertussen aan de slag met andere Spaanse series? Bekijk dan ook de beste Spaanse series.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer Valeria seizoen 3 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?