Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Van Helsing seizoen 5 op Netflix?

Wanneer komt Van Helsing seizoen 5 op Netflix? Van Helsing is oorspronkelijk afkomstig van Syfy en die zender heeft al een vijfde seizoen besteld van de vampieren dramaserie. Dat wordt echter wel het laatste seizoen van de reeks. Wel kunnen we alvast iets zeggen over de releaseperiode van het slotseizoen op Netflix.

Van Helsing

Van Helsing is bijna toe aan zijn slotseizoen. De serie ging in de herfst van 2016 van start bij Syfy. We volgen in de reeks Vanessa die na een driejarige coma ontwaakt en in een wereld terechtkomt die geteisterd wordt door vampieren. Samen met andere overlevenden gaan ze het gevecht aan om te overleven.

Wanneer komt Van Helsing seizoen 5 op Netflix?

Wanneer komt Van Helsing seizoen 5 op Netflix? Syfy heeft eind 2019 bekendgemaakt dat er een vijfde en tevens laatste seizoen van Van Helsing is besteld. Daarna is het over en uit voor de serie. De verwachting is dat dat laatste seizoen in het najaar van 2020 wordt uitgezonden bij Syfy. Naar verwachting verschijnt de reeks vervolgens begin 2021 online op Netflix. Ondertussen kun je gelukkig wel gewoon aan de slag met soortgelijke series, waaronder October Faction en V Wars.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als Van Helsing seizoen 5 op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?