Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Velvet Colección seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Velvet Colección seizoen 2 op Netflix? Het eerste seizoen van de Spaanse komedie-drama staat sinds 1 juni op Netflix, maar fans van de serie kijken nú al uit naar het volgende seizoen. Maar wanneer kunnen we dit seizoen verwachten?

Spin-off Velvet

Velvet Colección is een spin-off van de serie Velvet, waarvan inmiddels al vier seizoenen op Netflix zijn verschenen. Velvet Colección speelt zich af in de jaren 60 van de vorige eeuw. Je wordt meegenomen in het leven van een vrouw die terugkeert naar Spanje, nadat ze de afgelopen jaren in New York heeft geleefd.

Na haar leven in ’the Big Apple’ wil ze samen met haar man Alberto en zoon een leven opbouwen. Hiervoor besluiten ze een nieuwe Velvet fashion store te openen aan de Passeig de Gràcia in Barcelona.

Wanneer komt Velvet Colección seizoen 2 op Netflix?

Het eerst seizoen van Velvet Colección is inmiddels volledig uitgezonden door #0. Het eerste seizoen bestaat uit tien afleveringen, waarvan de eerste werd uitgezonden op 21 september 2017.

Fans van Velvet zullen ongetwijfeld aan het scherm gekluisterd zitten om de spin-off van Velvet te bekijken. Het tv-netwerk heeft onlangs laten weten dat de serie verlengd wordt met in ieder geval een tweede seizoen. Dat tweede seizoen is vanaf 14 februari 2019 te bekijken op Netflix in Nederland.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als Velvet Colección seizoen 2 op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?