Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Velvet Colección seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt Velvet Colección seizoen 3 op Netflix? Nu het tweede seizoen sinds 14 februari 2019 te bekijken is bij de streamingdienst, is het de vraag wanneer we het derde seizoen kunnen verwachten. Het goede nieuws is dat Velvet Coleccíon een derde seizoen krijgt. Dat derde seizoen is echter ook direct het laatste seizoen dat we kunnen verwachten van Velvet Colección.

Velvet Colección

Velvet Colección is afkomstig van Movistar+. De serie is een spin-off van Velvet. Het verhaal van Velvet Colección speelt zich af in de jaren 60 van de vorige eeuw. Een vrouw heeft de afgelopen jaren in New York gewoond, maar besluit nu terug te keren naar Spanje.

In Spanje hoopt ze samen met haar man Alberto en zoon een nieuw leven op te bouwen. Ze kiezen er dan ook voor om een Velvet fashion store te openen aan de Passeig de Gràcia in Barcelona. Daarnaast begint ze ook een ontwerpschool.

Wanneer komt Velvet Colección seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt Velvet Colección seizoen 3 op Netflix? Wanneer komt Velvet Colección seizoen 3 op Netflix? Duidelijk is dat Velvet Colección nog één seizoen krijgt. Dat derde seizoen is het laatste seizoen dat we mogen verwachten van de spin-off van Velvet.

Om een schatting te maken van wanneer we seizoen 3 op Netflix kunnen verwachten, is het goed om te kijken naar het verleden. Zo werd seizoen 2 uitgezonden in september 2018 en verscheen dat seizoen vervolgens in februari 2019 bij de streamingdienst. Wanneer seizoen 3 wordt uitgezonden in Spanje, is nog onduidelijk. Naar verwachting moeten we na die uitzendingen een half jaar wachten voordat het seizoen op Netflix verschijnt.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als Velvet Colección seizoen 3 op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?