Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Vikings: Valhalla seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Vikings: Valhalla seizoen 2 op Netflix? Nog ver voor de release van het eerste seizoen van Vikings: Valhalla was al duidelijk dat er ook een tweede seizoen zou volgen van de serie. Zo werd duidelijk dat er liefst dertig afleveringen zijn besteld. Daarmee worden er sowieso drie seizoenen gemaakt. Een tweede seizoen komt er dan ook zeker. Ook kunnen we alvast een voorzichtige schatting doen wat betreft de releaseperiode van Vikings: Valhalla seizoen 2 op Netflix.

Spin-off Vikings

Vikings: Valhalla is de spin-off op Vikings. De nieuwe serie speelt zich honderd jaar na de gebeurtenissen van de originele reeks uit. Het is opnieuw Michael Hirst die met de serie aan de slag gaat. In de reeks staan een aantal nieuwe Vikings centraal. Het gaat om Vikings uit de elfde eeuw. Daarbij de legendarische ontdekkingsreiziger Leif Eriksson, zijn eigenwijze en zeer uitgesproken zus Freydis Eriksdotter en de ambitieuze prins Harald Sigurdsson. Wie is wie in Vikings Valhalla?

Wanneer komt Vikings: Valhalla seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Vikings: Valhalla seizoen 2 op Netflix? Het goede nieuws is dat we nu al weten dat er een tweede seizoen komt van Vikings: Valhalla. Nog voor de release van het eerste seizoen, werd bekendgemaakt dat er dertig afleveringen zijn besteld van de spin-off van Vikings. Dat is goed voor drie seizoenen. Daarbij is ook duidelijk geworden dat de opnames al zijn afgerond. Nu worden ze bewerkt tot de uiteindelijke afleveringen.

Doordat alle opnames al achter de rug zijn, zou het maar zo kunnen we dat minder lang hoeven te wachten op Vikings: Valhalla seizoen 2 dan we normaal gewend zijn. Zo duurt het normaal ongeveer een jaar tot een nieuw seizoen gelanceerd wordt. Mocht seizoen 2 eerder naar Netflix komen, dan verschijnt het seizoen mogelijk al aan het einde van 2022. Ondertussen aan de slag met soortgelijke series? Denk ook eens aan The Last Kingdom of Knightfall.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als Vikings: Valhalla seizoen 2 op Netflix komen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?