Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Vikings: Valhalla seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt Vikings: Valhalla seizoen 3 op Netflix? Dat is een vraag waar veel kijkers van Vikings: Valhalla mee rond lopen na de release van seizoen 2. Vooral omdat al in 2021 duidelijk werd dat de serie in ieder geval kan rekenen op drie seizoenen. Alhoewel Netflix nog geen uitspraken heeft gedaan over een releasedatum voor Vikings: Valhalla seizoen 3, kunnen we alvast een voorzichtige schatting doen.

Honderd jaar later

Vikings: Valhalla is op Netflix de opvolger geworden van Vikings. Die serie kwam na zes seizoenen ten einde waarna de streamingdienst een sequel aankondigde. Voor de nieuwe serie wordt een flinke sprong in de tijd gemaakt. Liefst honderd jaar gaan we vooruit waar een nieuwe generatie aan het bewind komt. Vanaf nu volgen we dan ook de avonturen van Leif Erikson, Freydís Eiríksdóttir, Harald Hardrada en koning Willem de Veroveraar.

Wanneer komt Vikings: Valhalla seizoen 3 op Netflix?

Op dit moment is het nog niet bekend wanneer Vikings: Valhalla seizoen 3 op Netflix verschijnt. Toch kunnen we het ons niet voorstellen dat Netflix ons enorm lang laat wachten. Zo gingen er in juni, ruim een half jaar voor de release van seizoen 2, al geruchten rond dat de opnames in volle gang waren.

Mede daardoor en door naar de releasedata van seizoen 1 en 2 te kijken, ziet het ernaar uit dat het derde seizoen van Vikings: Valhalla ergens begin 2024 op Netflix verschijnt. Zo was het in februari 2022 de beurt aan het eerste seizoen van de serie en was januari 2023 de releasemaand voor het tweede seizoen van Vikings: Valhalla. Aangezien de opnames ruim op tijd zijn begonnen, lijkt januari 2024 haalbaar voor Vikings: Valhalla.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als Vikings: Valhalla seizoen 3 op Netflix komen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?