Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Virgin River seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Virgin River seizoen 2 op Netflix? Nog voordat het eerste seizoen van Virgin River te bekijken was op Netflix, werd al duidelijk dat er ook een tweede seizoen zou komen. Ook kunnen we al een voorzichtige voorspelling doen wat betreft de releaseperiode voor seizoen 2.

Virgin River

Virgin River is een romantische dramaserie gebaseerd op de gelijknamige romans van Robyn Carr. In de serie volgen we Melinda Monroe. Als ze een advertentie ziet om als verpleegkundige te kunnen werken in een afgelegen stadje, denkt ze dat dat de ideale gelegenheid is om opnieuw te beginnen.

Al snel merkt ze dat het kleine stadje niet zo rustig is als ze had verwacht. Ze moeten leren om zichzelf te genezen voordat ze anderen kan helpen.

Wanneer komt Virgin River seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Virgin River seizoen 2 op Netflix? Netflix heeft in alle stilte al een tweede seizoen besteld van Virgin River. Nog voordat het eerste seizoen van de serie werd gelanceerd, werd al een tweede seizoen besteld. De verwachting was dat we ongeveer een jaar moesten wachten en dat klopt ook.

Vanaf 27 november kunnen we op Netflix aan de slag met Virgin River seizoen 2. Wil je in de tussentijd soortgelijke series kijken zoals Virgin River? Probeer dan eens Chesapeake Shores en When Calls the Heart!

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Virgin River seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?