Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Virgin River seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt Virgin River seizoen 3 op Netflix? Het goede nieuws is dat al ruim voor de release van het tweede seizoen van Virgin River bekend werd dat er ook een derde seizoen komt. Dat derde seizoen werd in juli 2020 besteld en inmiddels weten we de releasedatum van seizoen 3.

Melinda Monroe

In Virgin River hebben we gezien hoe Melinda Monroe in het rustige stadje Virgin River terecht is gekomen. Er is de laatste tijd heel wat gebeurd in haar leven en nu gaat ze in Virgin River aan de slag als verpleegkundige. Al snel komt ze erachter dat het kleine stadje niet zo rustig is als ze had verwacht en dan wordt ze ook nog eens verliefd… In seizoen 2 komen we erachter hoe Mel omgaat met de liefdesdriehoek die is ontstaan.

Wanneer komt Virgin River seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt Virgin River seizoen 3 op Netflix? Gelukkig maakte Netflix al in de zomer van 2020 bekend dat er een derde seizoen zou komen van Virgin River. Mede daardoor lijken we niet lang te hoeven wachten tot het derde seizoen van de serie op Netflix komt.

Na de release ven het eerste seizoen was er even de hoop dat seizoen 2 al in de zomer zou verschijnen, maar dat was toentertijd niet haalbaar. We moesten bijna een jaar wachten. In het geval van het derde seizoen kunnen we veel eerder aan de slag met nieuwe afleveringen. Al vanaf 9 juli staat het complete derde seizoen van Virgin River op Netflix. Ondertussen aan de slag met soortgelijke series? Bekijk ons overzicht met romantische dramaseries.

➡ Lees ook: Alles wat we al weten over Virgin River seizoen 3

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Virgin River seizoen 3 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Niets missen van Virgin River? Volg deze Facebook groep!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?