Laatste nieuws over Netflix Virgin River

Wanneer komt Virgin River seizoen 4 op Netflix?

Wanneer komt Virgin River seizoen 4 op Netflix? De romantische dramaserie ging op 6 december 2019 in première op Netflix. De serie kreeg tien afleveringen en groeide in zeer korte tijd uit tot een groot succes op Netflix. Nog geen jaar later volgde dan ook het tweede seizoen en op 9 juli 2021 verscheen ook het derde seizoen. De serie werd in het diepste geheim al vernieuwd voor een vierde seizoen. Inmiddels heeft ook Netflix zich daar officieel over uitgesproken. Er is een vierde en zelfs vijfde seizoen besteld.

Geheim al vernieuwd

ProductionWeekly wist nog voor de release van seizoen 3 al te melden dat Virgin River ook terugkeert voor een vierde seizoen. Dat medium had het de afgelopen seizoenen ook aan het juiste eind en weet zelfs te melden wanneer de productie ongeveer moet starten. Zo zou de productie van seizoen 4 aan het einde van juli van start moeten gaan en lopen de opnames tot eind november. De opnames vinden opnieuw plaats in Vancouver, Canada.

Jack en Mel

In Virgin River hebben we kennisgemaakt met Melinda Monroe (Alexandra Breckenridge). Na een turbulente periode is ze toe aan een beetje rust. Als ze een vacature ziet in het dorpje Virgin River om als verpleegkundige aan de slag te gaan, besluit ze daarop in te gaan. Eenmaal aangekomen ziet haar tijdelijke onderkomen er anders uit dan de advertentie deed vermoeden en ook Doc blijkt in eerste instantie niet heel enthousiast door haar komst.

Als Mel langzaam haar plekje vindt, duurt het niet lang tot ze haar hart verliest aan de charmante barman. Mel valt als een blok voor Jack en andersom. Als echter blijkt dat Charmaine, de ex van Jack, zwanger is, lijkt de droomwereld van Mel in te storten. Uiteindelijk komen de twee weer bij elkaar. Maar is hun relatie sterk genoeg om overal doorheen te komen?

Wanneer komt Virgin River seizoen 4 op Netflix?

Wanneer komt Virgin River seizoen 4 op Netflix? Mocht de productie van Virgin River inderdaad eind juli van start gaan en lopen tot het einde van november, dan kunnen we mogelijk al vrij snel aan de slag met nieuwe afleveringen van de reeks. Het valt niet uit te sluiten dat Netflix er in dat geval voor kiest om seizoen 4 medio 2022 uit te brengen. Dat blijkt ook het geval te zijn. Op woensdag 20 juli is het zover. Ondertussen aan de slag met soortgelijke series? Bekijk ook eens de beste romantische dramaseries op Netflix.

Meer seizoenen

De kans dat het bij vijf seizoenen blijft voor Virgin River, lijkt klein. De Netflix Original is een groot succes en heeft genoeg voer om nog een tijdje door te gaan. De serie is tenslotte gebaseerd op de boekenreeks van Robyn Carr. In totaal zijn er in die collectie 21 boeken verschenen.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Virgin River seizoen 4 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Niets missen van Virgin River? Volg deze Facebook groep!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?