Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Vis a Vis seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt Vis a Vis seizoen 3 op Netflix? De streamingdienst is razendsnel bezig met het toevoegen van nieuwe seizoenen van de reeks. Ook het derde seizoen mogen we al snel verwachten.

Locked Up

Vis a Vis, ook wel bekend onder de naam Locked Up, is één van de nieuwste Spaanse series die op Netflix te bekijken is. De serie lijkt een kruising tussen het Nederlandse Celblok H en de Netflix Original Orange is the New Black.

De hoofdrol is voor Macarena die naar eigen zeggen onschuldig in de gevangenis terecht komt. Het is een plaat die ze totaal niet gewend is en waar ze het moeilijk vindt om haar draai te vinden. Al snel komt ze erachter dat je nooit zonder tegenprestatie om een gunst kunt vragen.

Wanneer komt Vis a Vis seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt Vis a Vis seizoen 3 op Netflix? Normaal zijn we het bij nieuwe series op Netflix gewend dat het ongeveer één jaar duurt voordat een nieuw seizoen wordt toegevoegd. Bij Vis a Vis is het echter ineens snel gedaan. Het eerste en tweede seizoen verschenen binnen een maand van elkaar op Netflix. Die seizoenen kwamen uit respectievelijk 2015 en 2016.

Ook bij het derde seizoen gaat het razendsnel. Seizoen 3 van Vis a Vis werd in april 2018 uitgezonden op de Spaanse tv. Vanaf 30 augustus zijn de acht afleveringen van dat seizoen te bekijken op Netflix.

Wil je als eerste op de hoogte zijn wanneer Vis a Vis seizoen 3 naar Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?