Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Wednesday seizoen 2 op Netflix?

Wanneer verschijnt Wednesday seizoen 2 op Netflix. Tim Burton is aan de slag gegaan met de legendarische Addams Family en is in gaan zoomen op de dochter des huizes. Het leverde een heerlijke serie op, volledig in de lijn van zowel The Addams Family als Tim Burton. Tijd dus voor een vervolg. Maar komt er een seizoen 2 van Wednesday en zoja wanneer dan?

Tim Burton leeft zich uit

Films met een zwart randje, een knipoog, duistere karakters, een klein beetje horror en vooral veel visuele avonturen. Het staat voor het werk van Tim Burton. Voor Netflix heeft hij voor het eerst een serie gemaakt en wel rondom Wednesday. Het meisje staat zoals we weten van The Addams Family wat af van de ‘normale’ kinderen en zorgt al snel voor problemen. Zo wordt ze keer op keer van school gestuurd.

Het daglicht verdragen

Haar ouders sturen haar naar de Nevermore Academy, waar ze wel op haar plaats is. Toch komt Wednesday daar eveneens in de problemen. Er wordt namelijk een misdaad gepleegd waar ze de oplossing van wil achterhalen. En wanneer ze in deze zaak duikt komt ze steeds meer te weten over het verleden van haar familie. Daarvan kan niet alles het daglicht verdragen…

Wanneer komt Wednesday seizoen 2 op Netflix?

Komt er een tweede seizoen van Wednesday op Netflix? Dat is een vraag die velen stellen zodra het eerste hoofdstuk erop zit. Normaliter laat Netflix altijd de cijfers bepalen hoe en of een reeks verder gaat. Na zo’n anderhalve maand wordt meestal bepaald of een serie goed is bekeken en een vervolg kan krijgen. Al kan dit sneller, zo bleek recent bij Dahmer en The Watcher. Over een mogelijk tweede seizoen van Wednesday wordt echter al langer gesproken.

Co-creator Alfred Gough sprak in een interview met Empire al over een vervolg, waar de makers zelf al volop over brainstormen. “Er is absoluut nog veel meer te ontdekking in de wereld van The Addams Family.” Een optie daarbij is ook dat er zal worden ingezoomd op andere personages uit de illustere familie. Wanneer Netflix groen licht geeft voor een vervolg, zal het normaliter een jaar duren voor het tweede seizoen te zien zal zijn. Hierdoor lijkt 2023 lastig te worden en moet je eerder denken aan 2024.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer Wednesday seizoen 2 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?