Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Weissensee seizoen 4 op Netflix?

Wanneer komt Weissensee seizoen 4 op Netflix? Het goede nieuws is dat al duidelijk is dat Weissensee een vierde seizoen heeft. Dat seizoen werd al in 2018 uitgezonden bij Das Erste. Het is echter nog onduidelijk wanneer dat vierde seizoen naar Netflix komt. Voor nu valt moeilijk een schatting te doen.

Weissensee

In Weissensee volgen we twee families tussen 1980 en 1990 (Koude Oorlog). Het gaat om de familie Kupfer en de familie Hausmann. Toen al was de politieke scheiding in Duitsland duidelijk aanwezig. We volgen een familie die trouw is aan de Stasi en een familie met overtuigde dissidenten. Een onverwachte romance brengen de twee families samen.

Wanneer komt Weissensee seizoen 4 op Netflix?

Wanneer komt Weissensee seizoen 4 op Netflix? De eerste vier seizoenen van de Duitse serie Weissensee zijn al uitgezonden bij Das Erste. Op Netflix kunnen we inmiddels aan de slag met de eerste drie seizoenen. Wanneer het vierde seizoen van Weissensee op Netflix komt, is echter nog onduidelijk. Seizoen 4 werd bij Das Erste uitgezonden in mei 2018.

In Nederland zouden de afleveringen dan ook ieder moment kunnen worden toegevoegd. Het is afwachten wanneer Netflix de rechten van seizoen 4 in zijn bezit heeft en het seizoen toevoegt. Ondertussen de tijd doden met andere series? Bekijk dan ook eens Charité en Trotsky.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer Weissensee seizoen 4 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?