Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt When Calls The Heart seizoen 7 op Netflix?

Wanneer komt When Calls The Heart seizoen 7 op Netflix? Het goede nieuws is dat fans van de romantische dramaserie zich op mogen maken voor een vervolg van When Calls The Heart. Hallmark Channel heeft namelijk al bekend gemaakt dat er een zevende seizoen wordt besteld van de reeks. De uitzendingen daarvan gaan in februari 2020 van start en we kunnen al een voorzichtige schatting doen wat betreft de releasedatum op Netflix.

When Calls The Heart

When Calls The Heart speelt zich af in de twintigste eeuw en draait om Elizabeth Thatcher. Elizabeth is werkzaam als lerares en komt uit de gegoede klasse. Als ze voor haar baan naar Coal Valley wordt gestuurd, moet ze zien te overleven in een klein mijnstadje in het westen van Canada. Lukt het haar om zich er zo thuis te voelen zodat ze er kan blijven?

Wanneer komt When Calls The Heart seizoen 7 op Netflix?

Wanneer komt When Calls The Heart seizoen 7 op Netflix? Het goede nieuws is dat Hallmark Channel al een zevende, achtste én negende seizoen van When Calls The Heart heeft aangekondigd. De uitzendingen van seizoen 7 gingen in februari 2020 van start. Op Netflix in Nederland zullen we dan ook nog wel een tijdje geduld moeten hebben voordat de nieuwe afleveringen verschijnen.

Zo werden het vijfde en zesde seizoen ook in februari uitgezonden en verschenen ze vervolgens ongeveer een jaar later op Netflix. Voor het zevende seizoen moeten we dan ook rekening houden met een release in de eerste helft van 2021. Ondertussen aan de slag met een soortgelijke serie? Denk dan ook eens aan Virgin River, Spinning Out of Chesapeake Shores. We hebben tevens de beste romantische dramaseries op een rijtje gezet.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer When Calls The Heart seizoen 7 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?