Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt When Heroes Fly seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt When Heroes Fly seizoen 2 op Netflix? Alhoewel we pas sinds begin 2019 aan de slag kunnen met When Heroes Fly seizoen 1, is er al een tweede seizoen besteld. Keshet International uit Israël heeft bevestigd dat er een vervolg komt.

When Heroes Fly

Een oorlog heeft het leven van de vier mannen Aviv, Benda, Himler en Duby volledig veranderd. Waar de vier vrienden eerst als familie voelden, zijn ze elkaar nu uit het oog verloren. Elf jaar laten komen ze weer bij elkaar met maar één missie: Yaeli vinden. Jarenlang hebben ze gedacht dat ze is omgekomen bij een ongeluk, maar nu willen ze er alles aan doen om haar weer in de armen te sluiten.

Wanneer komt When Heroes Fly seizoen 2 op Netflix?

When Heroes Fly seizoen 2 is al besteld, zo gaf Keshet International toe. Het is alleen nog moeilijk in te schatten wanneer dat tweede seizoen bij Netflix is te bekijken. Wat we wel kunnen doen, is kijken naar het verleden om een schatting te maken. Zo werd het seizoen 1 van When Heroes Fly tussen mei en juni 2018 uitgezonden in Israël.

Ongeveer een half jaar later, in januari 2019, werd het eerste seizoen vervolgens toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Mogelijk verschijnt ook seizoen 2 ongeveer een half jaar na de release in Israël, al is een releasedatum in Israël nog niet bekend. Die releasedatum mogen we zeer waarschijnlijk in de komende weken verwachten.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer WWhen Heroes Fly seizoen 2 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?