Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Why Are You Like This? seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Why Are You Like This? seizoen 2 op Netflix? Helaas is het nog niet bekend of we mogen rekenen op een tweede seizoen van Why Are You Like This? Het eerste seizoen van de serie werd in februari 2021 uitgezonden bij het Australische ABC en het is dan ook dat netwerk dat moet bepalen of er een seizoen 2 wordt besteld. Voor nu is dat nog niet het geval.

Australische serie

Why Are You Like This? neemt ons mee naar de beste vrienden Penny en Mia. Ze combineren werk, plezier, identiteitspolitiek, daten en wilde avonden stappen in een vlijmscherpe satire over het leven van twintigers in Melbourne. De serie begon als een deel van de anthologische komedieserie Fresh Blood.

Wanneer komt Why Are You Like This? seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Why Are You Like This? seizoen 2 op Netflix? Why Are You Like This? is geen echte Netflix Original. Daardoor is het ook niet Netflix dat moet beslissen over de toekomst van de serie. Het is het Australische ABC dat zal moeten bepalen of er nog een tweede seizoen komt van de serie.

Nu het eerste seizoen van de reeks ook te bekijken is op Netflix, is de kans groter dat er een vervolg komt. Mocht er een tweede seizoen worden besteld, dan lijken we seizoen 2 niet eerder dan ergens in 2022 te hoeven verwachten. Ondertussen aan de slag met soortgelijke series? Denk eens aan Anne+ en Ginny & Georgia.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer Why Are You Like This? seizoen 2 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?