Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Wolfblood seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Wolfblood seizoen 2 op Netflix is een vraag die al snel opdook na het verschijnen van de serie. De tiener dramaserie werd half mei toegevoegd aan het aanbod van Netflix en heeft veel meer seizoenen. Fans kunnen dan ook niet wachten op het vervolg.

Maddie Smith vs Rhydian

In Wolfblood draait het om Maddy Smith. De tiener woont met haar familie in Stoneybridge en is eigenlijk een dertien in een dozijn meisje. Maar dat is slechts schone schijn. Ze heeft namelijk de krachten van een weerwolf.

Niemand weet dat in het stadje en dat wil haar familie ook graag zo houden. Wanneer Rhydian zijn entree maakt zal dat echter veranderen, want hij weet veel meer.

Wanneer komt Wolfblood seizoen 2 op Netflix

Het eerste seizoen van Wolfblood bestond uit dertien afleveringen. De episodes stammen al uit 2012 en de vraag van veel fans is dan ook: wanneer komt seizoen 2 van Wolfblood op Netflix! Een duidelijk antwoord hierop is nog niet te geven.

Netflix heeft de rechten aangekocht van de serie. Het is alleen niet duidelijk of dit alleen gaat om de rechten van het eerste seizoen van Wolfblood, of dat ook de overige seizoenen zijn besteld. Bij nieuwe series is het vaak een jaar wachten op een nieuw seizoen, maar dat hoeft bij Wolfblood dus niet het geval te zijn. Wanneer Netflix de rechten heeft van de overige seizoenen, dan zou het wel eens een stuk sneller kunnen zijn.

En wanneer seizoen 2 van Wolfblood op Netflix komt, dan kan het wel eens snel gaan. In totaal zijn er namelijk vier seizoenen van de serie gemaakt.

Wil jij als eerste weten wanneer Wolfblood seizoen 2 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?