Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Wynonna Earp seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Wynonna Earp seizoen 2 op Netflix? Wynonna Earp wordt oorspronkelijk uitgezonden op Syfy, maar door de goede band met Netflix kunnen we het eerste seizoen van de actieserie ook op Netflix bekijken. De grote vraag is alleen of dat ook voor seizoen 2 geldt en wanneer we Wynonna Earp bij de streamingdienst kunnen verwachten.

Wynonna Earp

Wynonna Earp heeft jarenlang rondgezworven, maar vindt het tijd om nu terug te keren naar haar geboorteplaats Purgatory. De afstammeling van de legendarische wetsdienaar Wyatt Earp is altijd al het zwarte schaap uit de familie geweest en haar terugkeer kan dan ook niet echt rekenen op een positief onthaal. Al gauw blijkt echter dat ze over een mythische kracht beschikt. Het lukt haar om de Wyatts Peacemaker-revolver in te zetten om demonen, vampieren en monsters te vernietigen. Het is aan haar, haar vrienden en familie de taak om de bovennatuurlijke krachten uit te bannen. De serie is gebaseerd op de gelijknamige stripboeken van Beau Smith.

Wanneer komt Wynonna Earp seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Wynonna Earp seizoen 2 op Netflix? Een definitieve datum is door de streamingdienst nog niet bekendgemaakt, maar het is goed om te kijken naar hoe Wynonna Earp in het verleden op Netflix verscheen. Het eerste seizoen van de Syfy-serie werd op 1 september 2017 toegevoegd aan het aanbod. Naar alle waarschijnlijkheid zal het tweede seizoen ook rond diezelfde tijd in 2018 verschijnen. Het goede nieuws is dat er ook al een derde seizoen van Wynonna Earp is aangekondigd. Dat seizoen gaat in 2018 uitgezonden worden bij Syfy.

Wil je op de hoogte gebracht worden als Wynonna Earp seizoen 2 op Netflix staat? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?