Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt XO, Kitty seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt XO, Kitty seizoen 2 op Netflix? Al voor de release werd er uitgekeken naar deze spin-off serie van de filmtrilogie To All the Boys I’ve Loved Before. De tien afleveringen verschenen op 18 mei op Netflix en het einde biedt veel mogelijkheden voor een vervolg. Maar wanneer verschijnt XO, Kitty seizoen 2 op Netflix?

Het leven van Kitty Song Convey

In XO, Kitty zien we Kitty Song Convey terug, dit personage kennen we natuurlijk al van de To All the Boys-films. Jenny Han heeft de serie gemaakt aan de hand van de boeken van To All the Boys. Kitty reist rond de wereld naar Zuid-Korea om daar haar vriendje Dae op te zoeken. En alles te leren over het leven van haar overleden moeder.

Cliffhangers in XO, Kitty

Het eerste seizoen van XO, Kitty eindigt met aardig wat cliffhangers. Want Kitty en Dae gaan uit elkaar, ze ontwikkelt gevoelens voor Yuri en Min Ho geeft toe dat hij verliefd is op Kitty. En dan wordt Kitty ook nog eens van KISS gestuurd… VEel vragen, heel weinig antwoorden. En vooral grote cliffhangers!

Wanneer komt XO, Kitty seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt XO, Kitty seizoen 2 op Netflix? De romantische serie zal even moeten afwachten hoe de ontvangst zal zijn bij de kijkers. Is het net zo’n succes als de originele filmtrilogie, dan lijkt het een abc’tje voor Netflix om de serie te verlengen. Maar tot het groene licht is gegeven, zal XO Kitty nog even in onzekerheid zijn over een mogelijk tweede seizoen.

Staking gevolgen voor verlenging?

Zodra Netflix de serie heeft verlengd is het de vraag wanneer we XO, Kitty seizoen 2 mogen verwachten. Dat zal hoogstwaarschijnlijk minimaal een jaar op zich laten wachten en mogelijk langer. Het is de vraag of de huidige staking van schrijvers in de Verenigde Staten hier namelijk ook nog invloed op zal hebben. Voor nu zetten we in op de zomer van 2024, met een slag om de arm voor later in het komende kalenderjaar.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer XO, Kitty seizoen 2 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?