Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Yankee seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Yankee seizoen 2 op Netflix? De Mexicaanse drugsserie kende een zeer voortvarend eerste seizoen, met vooral heel veel afleveringen. Voor de echte bingewachters een uitgelezen serie dus, maar komt er een vervolg van Yankee?

Drugsthriller in Mexico

Yankee draait om Malcolm Moriarty, een makelaar in Tucson, Arizona. Hij gebruikt lege huizen om drugs te verhandelen, maar het is wachten tot het fout gaat.

Er komt een confrontatie met de politie waardoor Malcolm op de vlucht moet slaan. Ondertussen wordt in Mexico een grote inval gepleegd door een SWAT-team, die bloedig afloopt. Het zet alles en iedereen op scherp, zeker als Malcolm ook nog in handen komt van zijn werkgevers. Hij wordt gedumpt in de woestijn en moet vanaf dat moment een keihard gevecht gaan voeren om te overleven.

 

Wanneer komt Yankee seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Yankee seizoen 2 op Netflix? Het is de vraag hoe de serie een vervolg zal krijgen. Een obstakel is namelijk dat hoofdrolspeler Pablo Lyle, onlangs is aangeklaagd wegens doodslag in Miami. Het is de vraag hoe dit zal aflopen of hij überhaupt op vrije voeten is om bij nieuwe opnames aanwezig te zijn.

Mocht dat wel zo zijn en mocht Netflix de serie verlengen, dan is de verwachting dat een nieuwe seizoen in de zomer van 2020 komt. Meestal zit er namelijk een jaar tussen nieuwe seizoenen van de streamingdienst.

Wil je als eerste op de hoogte zijn wanneer Yankee seizoen 2 naar Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?