Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt You seizoen 4 op Netflix?

Wanneer komt You seizoen 4 op Netflix? You ging in 2018 van start op Netflix en groeide binnen no time uit tot een grote hit. Met Penn Badgley in de hoofdrol werd voor de release van het eerste seizoen op Netflix al duidelijk dat er ook een tweede seizoen zou volgen. Inmiddels is er ook een derde seizoen verschenen. Nog voor de release van het derde seizoen werd duidelijk dat er ook een You seizoen 4 naar Netflix komt.

Joe en Love

In You draait het om Joe Goldberg. In seizoen 1 zien we hoe hij werkzaam is al de manager van een boekwinkel in New York. Tijdens zijn werk ontwikkelt hij een obsessie voor een van zijn klanten Guinevere Beck. Hij maakt gebruik van het internet om alles over haar te weten te komen en is bereid om iedereen op te ruimen die tussen hem en Beck dreigt te komen.

Inmiddels is het verhaal van You al een aantal seizoenen verder en is Beck verleden tijd. Inmiddels is Joe Goldberg gelukkig met Love (Victoria Pedretti). De twee zijn de trotse ouders geworden van een zoontje. Het duurt echter niet lang tot de twee een nieuwe obsessie ontwikkelen: de buurvrouw.

You is bijzonder verhaal

Wanneer komt You seizoen 4 op Netflix? Op dit moment is het nog niet bekend of we in de toekomst nog een vierde seizoen van You mogen verwachten. Dat betekent echter niet dat we ons al zorgen hoeven te maken over het voortbestaan van de serie. Het verhaal van You is een bijzonder geworden. De serie ging in het verleden van start bij Lifetime. De Amerikaanse zender bracht het eerste seizoen van de serie op de bui in de Verenigde Staten. Op Tweede kerstdag 2018 verscheen het eerste seizoen vervolgens online op Netflix.

Nog voordat het eerste seizoen op Netflix te bekijken was, had Lifetime al een tweede seizoen besteld. Toen kwam er een opmerkelijke deal waarbij Netflix de rechten van de serie volledig overnam en dus ook verantwoordelijk werd voor het tweede seizoen. Seizoen 2 volgde vervolgens precies een jaar later op Netflix. Nog geen maand na de release van dat tweede seizoen, werd duidelijk dat Netflix een derde seizoen had besteld van You.

Wanneer komt You seizoen 4 op Netflix?

Mede door de uitbraak van het coronavirus liet de release van You seizoen 3 wel lang op zich wachten. Pas op 15 oktober 2021 was het eindelijk zover. Door het grote succes van You werd voor de release van seizoen 3 al duidelijk dat we ons ook op mogen maken op een vierde seizoen. Dat vierde seizoen is in twee delen geknipt. Het eerste deel verschijnt op 10 februari en het tweede deel een maand later op 10 maart.

Ondertussen aan de slag met soortgelijke titels? Denk ook eens aan How To Get Away With Murder en Secret Obsession.

➡ Lees ook: Alles wat we al weten over You seizoen 4

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als You seizoen 4 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?