Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Young Wallander seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Young Wallander seizoen 2 op Netflix? Netflix lanceerde op donderdag 3 september het eerste seizoen van Young Wallander op Netflix waarin we meegenomen worden naar de jeugdjaren van Kurt Wallander. De grote vraag is nu of we nog nieuwe seizoenen mogen verwachten. De kogel daarvoor is door de kerk: Er komt een tweede seizoen van Young Wallender.

Jonge Wallander

Young Wallander is een gloednieuwe prequelserie waarin het draait om het leven van Kurt Wallander. In zijn jeugdjaren kampte hij met schuldgevoelens, omdat hij er niet in slaagde om een tiener te redden bij een gruwelijke aanval. Terwijl hij het daar moeilijk mee heeft, moet hij ook een zaak zien op te lossen.

Wanneer komt Young Wallander seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Young Wallander seizoen 2 op Netflix? Goed nieuws voor de fans van Young Wallender. De serie keert namelijk terug voor een nieuw seizoen. Daarin staat ons een nieuwe zaak te wachten.

Netflix wachtte wel een tijdje met de aankondiging van Young Wallander seizoen 2. Dat tweede seizoen komt op 17 februari naar Netflix en draait om een nieuwe zaak: Killer’s Shadow. Ondertussen aan de slag met andere Zweedse series? Denk eens aan The Lawyer of Hasel.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer Young Wallander seizoen 2 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?