Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt La Casa De Papel seizoen 3 op Netflix?

La Casa De Papel seizoen 3 is op Netflix in aantocht. Nadat het langverwachte tweede seizoen van de serie is verschenen bij de streamingdienst volgde al snel het nieuws dat er ook een derde deel komt. Ook de releasedatum van dat derde seizoen is inmiddels bekend.

Grootste roof

In La Casa de Papel worden acht mensen bij elkaar gezocht om de grootste roof uit de geschiedenis te realiseren. Na een uitvoerige training besluiten ze om zich op te laten sluiten in de Koninklijke Munt van Spanje.

Daar moeten ze niet alleen zorgen voor de gigantische roof, maar er ook voor zorgen dat 67 gijzelaars in bedwang worden gehouden. Het is de bedoeling dat ze tijdens de roof zoveel mogelijk geld drukken. El Professor, het meesterbrein achter de acties, moet de politie om de tuin leiden.

Wanneer komt La Casa De Papel seizoen 3 op Netflix?

Wanneer La Casa De Papel seizoen 3 op Netflix te zien is, is in april 2019 duidelijk geworden. Op 29 september 2018 verschijnt La Casa de Papel seizoen 3 zeker niet op Netflix. Dit bericht werd op internet verspreid en door meerdere websites overgenomen, omdat de poster wel erg echt leek. De officiële accounts van Netflix en La Casa de Papel hebben dit echter nooit bevestigd. Ook navraag bij Netflix leerde ons dat er nog niets bekend was over een releasedatum van seizoen 3.

In april 2018 werd pas bekend dat La Casa de Papel seizoen 3 was besteld door Netflix. Vanaf dat moment moest er nog veel gebeuren om dit nieuwe deel te realiseren. Bij het maken van een serie komt veel kijken, zoals bijvoorbeeld het schrijven van het verhaal, casten, opnamelocaties regelen, opnemen en monteren. Daar gaat dus ook veel tijd overheen en alleen daarom is de releasedatum van 29 september niet realistisch. Het derde seizoen van La Casa de Papel, ook wel bekend als Money Heist, wordt op 19 juli toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst.

Wil je op de hoogte gebracht worden wanneer La Casa de Papel seizoen 3 op Netflix staat? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?