Laatste nieuws over Netflix

Komt er een tweede seizoen van Lost in Space op Netflix?

Lost in Space seizoen 2 is nog niet door Netflix aangekondigd. Of en wanneer Lost in Space op Netflix zal verschijnen was halverwege april dan ook nog niet bekend. Het is echter zeker niet uitgesloten dat er een vervolg komt.

Reboot

Lost in Space is een reboot van de serie die in de jaren zestig drie seizoenen liep. Ook in de Netflix-variant draait het om de familie Robinson, maar is het verhaal in een modern jasje gegoten mét een nieuwe cast. Onder andere Molly Parker (House of Cards), Toby Stephens (The Machine) en Maxwell Jenkens (Sense8) zien we in de serie.

Wanneer komt Lost in Space seizoen 2 op Netflix

Wanneer Lost in Space seizoen 2 op Netflix komt is nog niet bekend. Daarvoor moet eerst het tweede deel van de serie aangekondigd worden en dat was halverwege april nog niet bekend. Toch ziet het er positief uit voor de fans. Lost in Space scoorde namelijk erg goed in de eerste weken na de lancering op 13 april. Netflix maakt nooit kijkcijfers bekend, maar in Amerika zijn er meerdere bedrijven die onderzoek doen door een grote schare Netflix-gebruikers deel te laten nemen aan een soort enquête. Netflix heeft nooit bevestigd dat deze cijfers kloppen, maar volgens Nielsen keken er liefst 6.3 miljoen Amerikanen in de eerste drie dagen naar Lost in Space.

Dat geeft aan dat er lang naar Lost in Space is uitgekeken en er in het openingsweekend flink is gekeken. Wel moest het Stranger Things nog voor zich laten en ook Bright scoorde nog flink hoger, maar die titels verschenen in de vakantieperiode. Een garantie voor een tweede seizoen van Lost in Space is het overigens niet natuurlijk, maar het is bekend dat het verhaal verder uitgediept kan worden. Er liggen dus voldoende mogelijkheden voor Lost in Space seizoen 2. Zodra dit bevestigd is zal dit bericht voorzien worden van een update. Pas dan valt er ook meer te zeggen over de eventuele releasedatum van Lost in Space seizoen 2.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Lost in Space seizoen 2 is aangekondigd? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?