Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt Outlander seizoen 3 op Netflix

Outlander seizoen 3 begon in Amerika op 10 september 2017, wanneer komt het op Netflix in Nederland? Dat is een vraag die de fans van deze serie uiteraard bezig houdt. Op Netflix zijn momenteel twee seizoenen van Outlander te zien.

Claire Randall

Outlander is een Britse dramaserie en draait om Claire Randall. Claire is in 1945 een verpleegster, kort nadat de Tweede Wereldoorlog is afgelopen. Plotseling verdwijnt zij en ontwaakt ze ruim tweehonderd jaar eerder in Schotland, in het jaar 1743.

Ze komt in een grimmige wereld terecht en zonder dat ze weet wat er gebeurd is, moet ze haar weg zien te vinden in de achttiende eeuw. Ze wordt uitgehuwelijkt aan de Schotse strijder Jamie Frasier en er ontstaat een ware liefde, maar wie is nu de man van haar leven?

Outlander seizoen 3 op Netflix

Outlander seizoen 3 is nog niet op Netflix te zien, vanaf het moment dat het nieuwe seizoen in de Verenigde Staten van start ging bij de televisiezender Starz. Voor sommige series heeft Netflix een deal om de nieuwste aflevering een dag of een week later al aan te mogen bieden. Voor Outlander seizoen 3 geldt dat helaas niet op Netflix. Voor de grootste fans is dat mogelijk een nadeel, het voordeel is echter dat wanneer Outlander seizoen 3 op Netflix Nederland verschijnt, direct alle afleveringen van het seizoen worden toegevoegd en er dus een behoorlijke bingemarathon gehouden kan worden.

Outlander seizoen 3 bestaat uit dertien nieuwe afleveringen. Wanneer Outlander seizoen 3 op Netflix verschijnt is nog niet bevestigd door de streamingdienst. Het tweede seizoen is sinds maart 2017 te zien op Netflix en dat was ruim acht maanden na het einde van het seizoen in Amerika. Op dit moment is onze verwachting dat Outlander seizoen 3 in het voorjaar van 2018 op Netflix te zien zal zijn. Zodra dit bevestigd wordt zullen wij daar uiteraard over berichten op deze website, maar ook op Facebook en Twitter.

UPDATE FEBRUARI 2018: Op social media gingen de afgelopen tijd diverse data rond over de releasedatum van Outlander seizoen 3 op Netflix. Vooral 18 februari werd veel genoemd, zonder dat Netflix dit zelf via de officiële kanalen had bevestigd. Vandaar dat ook wij deze datum niet hebben overgenomen. Zolang Netflix geen concrete datum communiceert zullen wij dit ook niet vermelden op onze pagina’s. Uiteindelijk is 18 februari dus niets meer dan een wijdverspreid gerucht geweest.

Wat inmiddels wel vast staat is dat Ziggo per 1 maart de rechten van Outlander seizoen 3 in het bezit heeft. Dit zou kunnen betekenen dat zij het alleenrecht op het derde seizoen hebben en seizoen 3 voorlopig niet op Netflix te zien zal zijn. Dát dit het gevolg is voor Netflix is echter ook niet bevestigd, waardoor de mogelijkheid blijft bestaan dat Outlander dit voorjaar nog verschijnt op Netflix.

UPDATE AUGUSTUS 2018:Netflix heeft eindelijk duidelijkheid gegeven omtrent het derde seizoen van Outlander op de streamingdienst. Vanaf 1 september kunnen we aan de slag met dertien nieuwe afleveringen van Outlander.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Outlander seizoen 3 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?