Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt Queen of the South seizoen 2 op Netflix

Zodra Queen of the South seizoen 2 op Netflix verschijnt zal dat met veel enthousiasme worden ontvangen door de gebruikers van de dienst. Deze titel werd afgelopen zomer ontdekt, nadat Narcos en El Chapo verslonden waren. Maar nadat het eerste seizoen bekeken was, ontstond al snel de vraag wanneer Queen of the South seizoen 2 op Netflix zou komen.

Drugsbaronnen

Verhalen over drugsbaronnen hebben altijd al de aandacht weten te trekken, maar sinds Narcos is dit onderwerp nog veel populairder geworden. Inmiddels is daar het vierde seizoen van in aantocht en met El Chapo is er vorig jaar een nieuwe serie over een beruchte drugsbaron bijgekomen.

Ook Queen of the South hoort in dit rijtje thuis en het mooie aan dit verhaal is dat het een vrouw is die de touwtjes in handen heeft. De serie is gebaseerd op het boek La Reina Del Sur van schrijver Arturo Pérez-Reverta.

Queen of the South seizoen 2 op Netflix

We wachten op Queen of the South seizoen 2 op Netflix. Het eerste seizoen werd bijzonder goed ontvangen door de gebruikers van Netflix in Nederland. Sommige kijkers die ook naar Narcos hadden gekeken durfden het zelfs aan om te stellen dat Queen of the South nog beter was dan de Netflix Original. Daar wagen wij ons niet aan, maar we zijn wel nieuwsgierig wanneer Queen of the South seizoen 2 nou op Netflix verschijnt.

De datum is nog niet bevestigd door Netflix, maar als we kijken naar vorig jaar dan kunnen we wel een voorzichtige voorspelling doen. Vorig jaar viel de komst van Queen of the South naar Netflix samen met de lancering van het derde seizoen van Narcos. Dat zou nu ook zomaar weer kunnen gebeuren. Narcos heeft de traditie om in de zomer te verschijnen en dat zal vermoedelijk ook voor 2018 gelden. Queen of the South seizoen 2 kan dus zomaar in augustus of september 2018 op Netflix verschijnen.

Wil je op de hoogte gebracht worden als Queen of the South seizoen 2 op Netflix staat? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?