Laatste nieuws over Netflix

Wanneer staat El Chapo seizoen 3 op Netflix?

Wanneer staat El Chapo seizoen 3 op Netflix? Het tweede seizoen verscheen op 15 december 2017 op Netflix, maar het verhaal is nog niet klaar. De makers hebben al aangekondigd dat er na het tweede seizoen nog één seizoen volgt. Wanneer dat derde seizoen bij Netflix in Nederland verschijnt, is nog even afwachten.

El Chapo

In El Chapo krijgen we een kijkje in het leven van Joaquin ‘El Chapo’ Guzman. Zijn opkomst in de jaren ’80 en zijn ondergang in 2016 worden belicht. In het eerste seizoen van El Chapo werden we meegenomen naar het moment waarop El Chapo begon te werken voor het Guadalajara Cartel en de eerste jaren van zijn eigen opkomst.

In het tweede seizoen werd vervolgens de eerste gevangenisperiode van Joaquin Guzman belicht waarin hij de gevangenisbewaarders omkocht en met als hoogtepunt zijn ontsnapping door gebruik te maken van een waskar. In het derde seizoen draait het uiteindelijk om de tweede ontsnapping van El Chapo waarbij hij een tunnel gebruikte om weg te komen. Ook zal in dat laatste seizoen uiteraard de ondergang van El Chapo belicht worden.

Wanneer komt El Chapo seizoen 3 op Netflix?

Netflix heeft nog geen uitspraken gedaan over de releasedatum van El Chapo seizoen 3. Wel zijn de opnames voor het derde seizoen al begonnen. Gezien de releasedata van de eerste twee seizoenen, kunnen we echter wel alvast een voorzichtige schatting doen.

Zo verscheen seizoen 1 van El Chapo in juni 2017 op Netflix en was het zes maanden later al de beurt aan seizoen 2. Naar verwachting moeten we voor het derde seizoen dan ook rekening houden met medio 2018. Duidelijk is wel dat seizoen 3 ook direct het laatste seizoen is van de serie over Joaquín Guzmán.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer El Chapo seizoen 3 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?