Laatste nieuws over Netflix

Wanneer staat Homeland seizoen 4 op Netflix?

Homeland seizoen 4 op Netflix
Homeland is één van de meest populaire series ter wereld en zeker ook in Nederland. Op Netflix staan er momenteel drie seizoenen online, maar wanneer staat Homeland seizoen 4 op Netflix?  De serie draait al sinds 2011 en scoort nog altijd een dikke 8.5 op IMDb. Het feit dat er ook een vijfde seizoen zal komen van Homeland zorgde voor verheugde gezichten bij de fans.

Seizoen 4 Homeland op Netflix

Maar goed, eerst seizoen 4 van Homeland nog op Netflix. De opnames van het vijfde seizoen van de serie zijn pas net begonnen, dus die hoeven we voorlopig op zeker niet te verwachten op korte termijn. Het Homeland seizoen 4 is inmiddels al op tv (in Nederland op BNN) uitgezonden en dus nadert de dag dat dit seizoen snel naar Netflix komt. Het doen van een concrete voorspelling over wanneer Homeland seizoen 4 op Netflix staat blijft lastig, omdat het tweede en derde seizoen van Homeland op twee totaal verschillende momenten op Netflix verscheen.

Het meest waarschijnlijk is echter dat het vierde seizoen van Homeland rond december 2015 te zien zal zijn bij de streamingdienst. In het eerste jaar van Netflix in Nederland werd het tweede seizoen in maart toegevoegd en driekwart jaar later was daar ook het derde seizoen. Dit viel een paar dagen na Sinterklaas en wij geven het een goede kans dat dit ook dit jaar weer zo is. Het is inmiddels gebruikelijk dat er steeds een jaar tussen zit bij Netflix alvorens er een nieuw seizoen van een bepaalde serie te zien is. De maand maart (waarin seizoen 2 van Homeland online kwam) zijn we inmiddels al ruim gepasseerd. Rond december is er dus weer een jaar verstreken nadat het laatste seizoen van Homeland op Netflix kwam. Seizoen vier van Homeland kan dus ook zomaar rond de feestdagen cadeau gedaan worden door Netflix.

Update 9 december 2015: The wait is (almost) over! Er is dan eindelijk een datum bekend voor het vierde seizoen van Homeland. Vanaf 4 januari kan er op Netflix naar Homeland seizoen 4 gekeken worden!

 

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?