Laatste nieuws over Netflix

Wanneer staat Jane the Virgin seizoen 3 op Netflix?

Wanneer staat Jane the Virgin seizoen 3 op Netflix? Dat is een vraag die de afgelopen tijd vaak gesteld wordt. In veel landen kan het derde seizoen van Jane the Virgin al bekeken worden en ook in België hoeft men niet lang meer te wachten. Wanneer de serie in Nederland op Netflix verschijnt, is echter nog even afwachten. Al kunnen we wel een voorspelling doen.

Plotseling zwanger

Jane the Virgin is geïnspireerd op Juana la Virgin. In deze komedie/dramaserie draait het allemaal om Jane. Jane is een jonge Latina die werkzaam is als serveerster in een hotel in Miami. Haar leven wordt flink overhoop gegooid als ze onverwachts zanger raakt als haar arts ten onrechte kunstmatig insemineert tijdens haar controle.

Vanaf dat moment verandert het leven van Jane volledig. Terwijl ze altijd vol heeft gehouden dat ze maagd wil blijven tot haar huwelijk, zorgt een medische fout voor flink wat problemen. Hoe zij en haar omgeving omgaan met het nieuws, zien we in Jane the Virgin. Ook komen we erachter wie de biologische vader is en wat voor problemen dat weer oplevert.

Wanneer verschijnt Jane the Virgin seizoen 3 op Netflix?

Wanneer verschijnt Jane the Virgin seizoen 3 op Netflix? Terwijl veel andere landen al een tijdje aan de slag kunnen met het derde seizoen, staan in Nederland slechts de eerste twee seizoenen online op Netflix. Seizoen 3 van Jane the Virgin werd eind 2016 uitgezonden door The CW en die zender is inmiddels al druk bezig met het uitzenden van seizoen 4.

Netflix in België heeft al het goede nieuws ontvangen dat het derde seizoen daar op 31 december verschijnt. In Nederland lijken we iets langer te moeten wachten op het derde seizoen. Naar verwachting wordt seizoen 3 van Jane the Virgin in het tweede of derde kwartaal van 2018 toegevoegd aan de streamingdienst.

Update maart 2018: de releasedatum van Jane the Virgin seizoen 3 is eindelijk bekend! Netflix bevestigde inmiddels dat alle afleveringen van dit derde deel vanaf 17 april beschikbaar gesteld zullen worden in Nederland.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer Jane the Virgin seizoen 3 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?