Laatste nieuws over Netflix

Wanneer staat Modern Family seizoen 7 op Netflix?

Van Modern Family bestaan inmiddels zeven seizoenen, waarvan er momenteel zes op Netflix te zien zijn. Inmiddels loopt zelfs ook seizoen 8 van deze populaire komedieserie. Vanaf wanneer kunnen we op Netflix naar Modern Family seizoen 7 kijken?

Sinds 2010 is Modern Family een groot succes. Drie gezinnen vormen samen één grote familie en bij ieder gezin is er altijd wel iets aan de hand en dat komt heel herkenbaar voor. De makers van Modern Family hebben daar een komische twist aan gegeven en daarmee is een groot deel van het succes verklaard. Daarnaast werkt ook de cast in het voordeel. Zo is Ed O’Neill (Al Bundy) in de serie getrouwd met de veel jongere Gloria, gespeeld door de bloedmooie Sofía Vergara. Ook Sarah Hyland is inmiddels uitgegroeid tot een echte ster van de serie. Zij speelt de puberdochter van Phil en Claire Dunphy in Modern Family.

Modern Family seizoen 7 op Netflix

Wanneer staat Modern Family seizoen 7 op Netflix? Nu de eerste zes seizoenen te zien zijn bij de streamingdienst en seizoen 8 al begonnen is in Amerika neemt deze vraag steeds verder toe. Over het verschijnen van nieuwe seizoenen van Modern Family op Netflix is inmiddels een aardig patroon ontstaan. De verwachting is dat voor de verschijningsdatum van Modern Family seizoen 7 op Netflix dit patroon wordt voortgezet. De afgelopen jaren voorzag Netflix Modern Family namelijk steevast van een nieuw seizoen in de zomermaanden. Bij de lancering van Netflix in Nederland stonden er drie seizoenen van Modern Family in het aanbod. Sindsdien wordt er iedere zomer één seizoen aan toegevoegd. Tussen augustus en september 2017 werd Modern Family seizoen 7 dan ook op Netflix verwacht, maar Netflix kwam met een verrassing. Op 1 mei kwam het nieuwe seizoen al online.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?