Laatste nieuws over Netflix

Wanneer staat Suits seizoen 5 op Netflix?

Suits is één van de populairste series op Netflix, maar Suits seizoen 5 is nog niet toegevoegd aan het aanbod. Momenteel moet de kijker het nog doen met vier seizoenen van Suits op Netflix. Wanneer kan er op Netflix naar Suits seizoen 5 gekeken worden? Garanties krijgen we helaas nooit van Netflix, maar op basis van eerdere jaren kan er een inschatting gemaakt worden.

Sinds 2011 is Suits enorm populair. De serie over de advocaten Harvey en Mike scoorde vrijwel meteen in de Verenigde Staten en ook in Nederland sloeg Suits aan. De serie werd uitgezonden door RTL en trok wekelijks veel kijkers. In Nederland is Suits ook op Netflix te zien. Ieder jaar kwam er één nieuw seizoen bij. Netflix is sinds 2013 actief in Nederland en in 2014 werd Suits seizoen 3 aan het aanbod toegevoegd. In 2015 werd vervolgens het vierde seizoen van Suits in het aanbod van Netflix geplaatst.

Suits seizoen 5 op Netflix

Wanneer is Suits seizoen 5 dan aan de beurt op Netflix? Als de streamingdienst de lijn van de afgelopen jaren doortrekt, dan staat Suits seizoen 5 rond Sinterklaas op Netflix. Vorig jaar verscheen Suits 4 immers op 2 december, vlak voor het heerlijk avondje. Of dit ook voor Suits seizoen 5 klopt blijft afwachten, een officiële bevestiging van Netflix zelf komt vermoedelijk pas vlak voor het nieuwe seizoen verschijnt. Op televisie is er door RTL dit jaar ook voor een andere aanpak gekozen. Het eerste deel van het vijfde seizoen is namelijk al uitgezonden, maar deel twee volgt in het najaar op RTL. Er bestaat een kans dat Netflix de streamingrechten voor het vijfde seizoen van Suits pas krijgt als de uitzendingen van RTL geweest zijn. Rond december zal duidelijk worden of de verwachting klopt.

Wil je op de hoogte gebracht worden als Suits seizoen 5 op Netflix verschijnt?
Schrijf je dan in voor onze Nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?