Laatste nieuws over Netflix

Wanneer staat The 100 seizoen 4 op Netflix?

The 100 is in korte tijd erg populair geworden op Netflix. Halverwege november 2016 verschenen de drie beschikbare seizoenen van The 100 bij de streamingdienst. Veel abonnees hadden alle afleveringen in een mum van tijd bekeken en de vraag rees al snel: wanneer kan er naar The 100 seizoen 4 op Netflix gekeken worden?

The 100

In The 100 heeft er in de wereld een nucleaire oorlog plaatsgevonden. De aarde is hierdoor niet meer bewoonbaar en dus leven de overlevenden van de oorlog in ruimteschepen. Deze ruimteschepen zijn met elkaar verbonden en vormen samen The Ark. De regels op The Ark zijn streng, omdat het leven er niet makkelijk is. Indien de regels worden overtreden, dan wordt de doodstraf toegepast, mits je achttien jaar of ouder bent. Honderd jongeren onder de achttien jaar die een misdrijf hebben begaan worden geselecteerd voor een proef. Zij worden teruggestuurd naar de aarde, om te onderzoeken of er weer leven mogelijk is.

The 100 seizoen 4 op Netflix

Het experiment zorgde al voor drie spannende seizoenen van The 100 en het wachten is op seizoen 4. In de Verenigde Staten gaat The 100 seizoen 4 op 1 februari van start bij The CW. Deze Amerikaanse televisiezender bezit de rechten van The 100 en dat is zeer goed nieuws voor de gebruikers van Netflix. De streamingdienst heeft namelijk een deal met The CW, waardoor er veel series van deze zender op Netflix in Nederland gelijk lopen met Amerika. Voorbeelden hiervan zijn Arrow en Crazy Ex-Girlfriend. Ook voor The 100 gaat deze deal op, want via het Twitterkanaal van Netflix hebben wij inmiddels ontdekt dat The 100 seizoen 4 spoedig op Netflix verschijnt.

In Amerika is de eerste aflevering van het vierde seizoen dus op 1 februari en een paar dagen later kunnen de Nederlandse fans ook al naar de nieuwe reeks van The 100 kijken. Netflix bevestigde namelijk dat rond 7 februari The 100 seizoen 4 van start gaat. Dat zou dus betekenen dat wij in Nederland binnen een week al de nieuwste aflevering kunnen bekijken! Of The 100 daadwerkelijk iedere dinsdag wordt voorzien van een nieuwe aflevering zal de toekomst uitwijzen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?