Laatste nieuws over Netflix

Wanneer staat The Flash seizoen 3 op Netflix?

Het is wachten op The Flash seizoen 3 op Netflix. Nadat de streamingdienst in juni plotseling met de eerste twee delen van deze populaire serie kwam, ontstond al snel de vraag wanneer seizoen 3 van The Flash toegevoegd zou worden aan het aanbod.

Crossover

The Flash is een crossover van de andere populaire serie Arrow. Barry Allen duikt als Flash op in Arrow en na het tweede seizoen wordt The Flash een officiële crossover van Arrow. The Flash kreeg dus zijn verhaal en misschien is het succes van deze crossover nog wel groter dan Arrow.

Na The Flash ontstond er nog een serie uit Arrow. Ook DC Legends of Tomorrow is hier een verlengde van. Deze serie wordt weer een spin-off van Arrow én The Flash genoemd. Ook DC Legends of Tomorrow staat overigens sinds juni op Netflix, net als Supergirl.

The Flash seizoen 3 op Netflix

Wanneer The Flash seizoen 3 op Netflix verschijnt werd na het toevoegen van de eerste twee delen door Netflix niet bekend gemaakt. Doorgaans duurt het een jaar alvorens er een nieuw seizoen van een serie op Netflix te zien is. In het geval van The Flash ligt dat mogelijk wel anders en kunnen we een stuk sneller naar het derde seizoen kijken via Netflix. Dit heeft alles te maken met de deal tussen Netflix en The CW.

The Flash is een serie in het beheer van The CW en zij zenden de reeks in Amerika uit. Netflix mag The Flash buiten de landsgrenzen van de Verenigde Staten tonen en zo is de serie in Nederland terecht gekomen. Voorlopig dus de eerste twee seizoenen, maar misschien laat seizoen 3 wel niet lang op zich wachten. In oktober 2017 gaat The Flash seizoen 4 in Amerika van start en het zou fraai zijn als wij in Nederland dan ook in mogen stappen. Dan moet The Flash seizoen 3 wel eerst op Netflix komen. Hopelijk is dit door de streamingdienst vastgelegd in de deal met The CW, zodat voor oktober seizoen 3 online staat.

The Flash seizoen 4 op Netflix

In het meest gunstige scenario start The Flash seizoen 4 ook gelijk op Netflix in oktober. In Amerika staat de start van The Flash seizoen 4 geprogrammeerd voor 10 oktober. Er bestaat een kans dat een week later deze nieuwste aflevering al in Nederland te zien is bij Netflix. Mocht dat het geval zijn, dan is het wederom aan het succes van de deal tussen Netflix en The CW te danken. Van The 100 verschenen bijvoorbeeld eerst ook de eerste drie seizoenen en daarna liep Nederland mee met Amerika in seizoen 4. Er zijn meer voorbeelden van series van The CW die binnen een week op de Nederlandse Netflix te zien zijn. Denk aan The Originals, Riverdale en natuurlijk Arrow zelf. Of dit ook op gaat voor The Flash is nog niet bevestigd door Netflix. Meld je aan voor onze nieuwsbrief om hier over op de hoogte te blijven.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?