Laatste nieuws over Netflix

Wanneer staat The Missing seizoen 2 op Netflix?

missingthe
The Missing is een dramaserie met een Britse cast. De serie staat sinds 2 februari 2015 op Netflix, met het eerste seizoen. Op dat moment was de serie nog niet zo lang uit. Eind oktober 2014 was The Missing voor het eerst in Engeland op televisie te zien.

Het acht afleveringen tellende eerste seizoen was een succes, zowel op televisie als op Netflix. The Missing wordt op IMDb nog altijd beoordeeld met een 8.1, een cijfer waar de productie trots op mag zijn. Het is überhaupt een bijzondere productie, aangezien de serie is voortgekomen uit een samenwerking tussen het Belgische Één en het Britse BBC, terwijl het verhaal zich weer in Frankrijk afspeelt, maar de opnames hebben weer plaatsgevonden in België. Klinkt allemaal ingewikkeld, maar feit is dat het een ontzettend mooie, spannende en aangrijpende serie is geworden.

In The Missing verdwijnt tijdens een vakantie in Frankrijk namelijk plotseling het zoontje van Tony en Emily Hughes. Het leven van Tony en Emily krijgt een dramatische wending en na jaren is zoontje Oliver nog altijd niet teruggevonden. Als Tony een aanwijzing krijgt waar Oliver zou kunnen zijn ontstaat er nieuwe hoop om zijn zoon terug te vinden. Er ontstaat een ware emotionele rollercoaster.

Seizoen 2 van The Missing op Netflix

Het eerste seizoen zat er na acht afleveringen al op, veel te snel als je het ons vraagt. Gelukkig bood het einde hoop, direct na de eerste aflevering bij de BBC publiceerde de Britse publieke omroep direct een teaser voor het tweede seizoen van The Missing. Inmiddels is bekend dat dit tweede seizoen ook acht afleveringen zal tellen. In het tweede seizoen van The Missing zullen we nieuwe personages en een nieuwe vermissingszaak zien. Hierin komt een vermist meisje na ruim tien jaar weer thuis, maar is er heel veel aan de hand. De enige uit het eerste seizoen die wel terugkeert is de inspecteur Julien Baptiste. Het tweede seizoen van The Missing is op 12 oktober 2016 begonnen op de BBC en zal de rest van het najaar lopen. Het eerste seizoen verscheen twee maanden na de laatste aflevering in zijn geheel op Netflix. Er is geen garantie dat dit nu ook het geval is, maar is mogelijk een mooi vooruitzicht.

Bekijk de trainer van The Missing seizoen 2

Thijs Römer is fan van The Missing

Update 24 september 2015
Op woensdag 23 september schoof Thijs Römer aan bij RTL Late Night, de talkshow van Humberto Tan. De Nederlandse acteur was uitgenodigd om te praten over een onderzoek van Netflix waaruit blijkt wanneer kijkers verslaafd raken aan series. Thijs Römer gaf toen The Missing als voorbeeld, een serie waar hij hooked aan is geraakt.

Wil jij direct weten wanneer The Missing verder gaat op Netflix? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!