Laatste nieuws over Netflix

Wanneer start Orange is the New Black seizoen 4?

Het vierde seizoen van Orange is the New Black verschijnt in de lente van 2016 op Netflix. Na drie seizoenen Orange is the New Black weten de dames van Litchfhield gelukkig nog altijd niet van ophouden. De serie is één van de grote ontdekkingen van de afgelopen jaren en enkel en alleen op Netflix te zien.

Orange is the New Black is populair bij zowel de consument als bij de collega-acteurs. Eind januari was OITNB bij de SAG Awards namelijk één van de grote winnaars en deze prijs wordt toegekend door collega’s die lid zijn van het Screen Actors Guild. De voltallige cast kreeg een onderscheiding, voor de beste cast in een komedieserie. Daarnaast kreeg Uzo Aduba ook persoonlijk deze prijs, voor haar rol als Suzanne Crazy Eyes Warren. Wellicht wordt Orange is the New Black ook voor seizoen 4 weer in het zonnetje gezet.

 

Wanneer staat Orange is the New Black seizoen 4 op Netflix?

Hoe lang moeten we nog wachten op Orange is the New Black seizoen 4. Dat is een vraag die we allemaal graag beantwoord willen zien worden en gelukkig kunnen wij je dat antwoord geven. Vanaf 17 juni is seizoen 4 van Orange is the New Black beschikbaar op Netflix. De serie is een Netflix Original en dus zal de serie nergens anders te bekijken zijn, tenzij je de DVD aanschaft uiteraard.

Uiteraard zien we de belangrijkste hoofdrolspelers van Orange is the New Black ook weer terug in het vierde seizoen. Piper Chapman en Alex Vause zien we zeker terug, maar het is nog afwachten wat er gaat gebeuren met Stella (Ruby Rose). Zij was de grote ontdekking van het derde seizoen van OITNB, maar er wordt nog geheimzinnig gedaan over haar aandeel in het vierde seizoen. Een post van Ruby Rose op Instagram laat het antwoord in het midden. Oordeel zelf maar :). Verder zijn Crazy Eyes, Sam Healy, Red, Nicky en Taystee natuurlijk wel van de partij. Wij kunnen eigenlijk al niet meer wachten op de start van Orange is the New Black seizoen 4. Zet 17 juni 2016 maar in je agenda!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?