Laatste nieuws over Netflix

Wanneer staat The Walking Dead seizoen 7 op Netflix?

Wanneer The Walking Dead seizoen 7 op Netflix

The Walking Dead seizoen 7 gaat in Nederland op 24 oktober 2016 van start. De populaire serie wordt eerst op televisie uitgezonden en is daarna pas beschikbaar voor streamingdiensten. Wanneer mogen we The Walking Dead dan op Netflix verwachten. UPDATE oktober 2017: sinds 13 oktober is The Walking Dead niet meer beschikbaar op Netflix. Daarom is de kans momenteel klein dat seizoen 7 of seizoen 8 van The Walking Dead op korte termijn naar Netflix komt.

The Walking Dead ging in 2010 van start en groeide al snel uit tot een populaire serie. Waar de eerste twee seizoenen nog respectievelijk zes en dertien afleveringen telden, werd dat vanaf seizoen 3 uitgebreid naar zestien episodes per stuk. Hoewel de kijkcijfers in Amerika na zes seizoenen wat terugliepen werd er door zender AMC gewoon opdracht gegeven voor een zevende seizoen en inmiddels is ook al bekend geworden dat er een achtste seizoen van The Walking Dead gemaakt gaat worden.

The Walking Dead seizoen 7 op Netflix

Eerst maar eens seizoen 7 van The Walking Dead. Ook op Netflix is de serie nog altijd zeer populair en dus wachten veel mensen op het moment dat The Walking Dead seizoen 7 op Netflix verschijnt. Wanneer dit het geval is, is lastig te voorspellen. Om TWD is namelijk best wat te doen geweest. In januari 2015 voegde Netflix plotseling de eerste vier seizoenen van de reeks toe, de verwachting was toen dat een jaar later deel vijf zou volgen. In januari 2016 verschenen er echter eerst berichten dat de serie verwijderd zou worden, omdat de rechten verlopen waren. Uiteindelijk wist Netflix de rechten ternauwernood te verlengen en werd ook seizoen vijf toegevoegd.

Dat was dus een grote meevaller en aanvankelijk was de verwachting dat seizoen 6 dan weer een jaar later zou komen, indien de rechten verlengd zouden worden. Ook dit liep weer anders dan verwacht, want in oktober 2016 verscheen The Walking Dead seizoen 6 al op Netflix en dat was binnen een paar maanden na de uitzendingen in Amerika. Door deze ontwikkelingen is het wat moeilijk om in te schatten wanneer The Walking Dead seizoen 7 op Netflix te zien is. Als Netflix dit schema weet vast te houden, dan is The Walking Dead seizoen 7 vanaf oktober 2017 op Netflix te zien. Netflix heeft echter al vaker voor verrassingen gezorgd, dus het kan ook zomaar eerder, maar zeker ook later worden. Zodra wij een update hebben, voegen wij dat aan dit stuk toe.

UPDATE oktober 2017: Dat het lastig voorspellen is, is wel gebleken. The Walking Dead is in oktober namelijk verwijderd door Netflix. De licenties zijn helaas verlopen, waardoor de streamingdienst genoodzaakt was om de serie te verwijderen. Daardoor is de kans op het verschijnen van The Walking Dead seizoen 7 op Netflix erg klein geworden. Zolang The Walking Dead niet beschikbaar is op Netflix zal seizoen 7 zeker niet op Netflix verschijnen. Soms keren titels echter terug op Netflix en daar kan aan bijgedragen worden door een suggestie bij Netflix in te dienen.

Wil je op de hoogte gebracht worden als The Walking Dead 7 op Netflix verschijnt?
Schrijf je dan in voor onze Nieuwsbrief!