Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt 12 Monkeys seizoen 3 op Netflix?

Wanneer verschijnt 12 Monkeys seizoen 3 op Netflix? Het derde seizoen van de Amerikaanse sciencefictionserie zullen we nog even op moeten wachten. De verwachting is namelijk dat Netflix dezelfde planning aanhoudt als eerder het geval was bij het tweede seizoen.

Tijdreizen

In 12 Monkeys kruip je in de huid van James Cole, een tijdreiziger die er alles aan doet om de mensheid te redden. Hiervoor keert hij terug uit de toekomst, het jaar 2043 om precies te zijn. Hij neemt het op tegen een organisatie die zichzelf The Army of the Twelve Monkeys noemt. Aan James de taak om samen met viroloog Cassandra Railly en Jennifer Goines de wereld te redden. Jennifer lijdt echter aan psychische problemen. Is ze dan wel te vertrouwen?

Het is een verrassing geweest wie achter de Apocalyps zit. De jacht is geopend en het is tijd om iets recht te gaan zetten. Lukt het James niet de organisatie te stoppen, dan zal ruim 90 procent van de wereldbevolking het virus dat wordt verspreid niet overleven.

Wanneer verschijnt 12 Monkeys seizoen 3 op Netflix?

Wanneer 12 Monkeys seizoen 3 op Netflix verschijnt? De verwachting is dat we vanaf het tweede kwartaal van 2019 weer op avontuur kunnen gaan met James. Dit aangezien S02 (2017) en S03 (2018) in het voorjaar op Syfy zijn uitgezonden met een jaar ertussen. Hierbij wordt uitgegaan dat Netflix dus ook een jaar tussen seizoen 2 en 3 laat.

Na het zien van seizoen 3 van 12 Monkeys ben je echter nog niet klaar. Hierna komt namelijk nóg een seizoen, maar het vierde seizoen van 12 Monkeys zal wel het laatste zijn. Wanneer 12 Monkeys seizoen 4 op Netflix verschijnt, is nog even afwachten.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als 12 Monkeys seizoen 3 op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?