Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt Alexa & Katie seizoen 3 op Netflix?

Wanneer verschijnt Alexa & Katie seizoen 3 op Netflix? Het tweede seizoen van de Netflix Original werd op tweede kerstdag toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. Nu rijst de vraag of er ook een derde seizoen komt van Alexa & Katie. En gelukkig is daar in februari 2019 goed nieuws over gekomen: De verhalen van Alexa & Katie gaan verder.

Alexa & Katie

Alexa & Katie zijn al hun hele leven lang beste vriendinnen. Alexa Mendoza (Paris Berelc) en Katie (Isabel May) zijn klaar voor een nieuw hoofdstuk in hun leven: ze gaan naar het eerste jaar van de middelbare school. Een domper op het nieuwe avontuur, is dat Alexa ondertussen strijdt tegen kanker. Katie wijkt ondertussen niet van haar zijde, maar toch hebben de twee hartsvriendinnen regelmatig het idee dat ze er niet bij horen.

In het tweede seizoen zagen we hoe Alexa gezond was verklaard en de focus wat meer gericht werd op Katie. Zij wil zo graag naar Londen voor een acteeropleiding dat ze baantjes zoekt om de opleiding te kunnen betalen, maar dan gaat het helemaal mis… Lukt het Katie alsnog om op tijd genoeg geld bij elkaar te krijgen en durft ze eindelijk toe te geven dat ze een jongen leuk vindt?

Wanneer verschijnt Alexa & Katie seizoen 3 op Netflix?

Netflix heeft een aantal maanden gewacht tot na de release van het tweede seizoen voordat bekend werd gemaakt dat er nog een vervolg komt. Dat derde seizoen is nu officieel besteld. Seizoen 3 bestaat uit in totaal zestien afleveringen. Die episodes komen gesplitst online. Eerst kunnen we de eerste acht afleveringen verwachten en later de andere acht afleveringen. Over een releasedatum is nog niets bekend.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer Alexa & Katie seizoen 3 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?