Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt Alta Mar seizoen 2 op Netflix?

Wanneer verschijnt Alta Mar seizoen 2 op Netflix? Alta Mar, ook wel bekend onder de naam High Seas, debuteerde in mei 2019 op Netflix. Het duurde niet lang of er werd in de Spaanse media melding gemaakt van de productie van een tweede seizoen van de thriller.

Spaanse thrillerserie

Alta Mar vertelt een spannende verhaal over de zussen Eva en Carolina. Zij zijn in de jaren ’40 vanuit Spanje onderweg naar Rio de Janeiro op een groot schip. Hun doel? Op zoek gaan naar een betere toekomst.

Met de twee zussen aan boord van het schip gebeuren er echter bizarre dingen. Zo vinden mysterieuze sterfgevallen plaats en komt zelfs een passagier te overlijden die niet eens op de passagierslijst staat. Wat hebben Eva en Carolina daarmee te maken en wie is de moordenaar op het schip? En wat heeft hun eigen familie daarmee te maken. Het einde van het eerste seizoen laat heel wat vragen open en daar gaat antwoord op komen!

Wanneer verschijnt Alta Mar seizoen 2 op Netflix?

Wanneer verschijnt Alta Mar seizoen 2 op Netflix? Dat is nog de vraag, maar dat er een nieuw seizoen komt is wel duidelijk. De Spaanse krant Marca heeft namelijk al rond de lancering van het eerste seizoen naar buiten gebracht dat de opnames van Alta Mar seizoen 2 al zijn begonnen. Een woordvoerder van de serie heeft dat bevestigd.

De grote vraag is dus nog wanneer Alta Mar seizoen 2 zal verschijnen op Netflix. Doordat de productie al op gang is, is de kans groot dat het vaste schema van een jaar wordt aangehouden. Dit doet Netflix met de meeste eigen titels. Dan lijkt het voor de hand te liggen dat het vervolg in mei 2020 komt.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer Alta Mar seizoen 2 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?