Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt Alta Mar seizoen 3 op Netflix?

Wanneer verschijnt Alta Mar seizoen 3 op Netflix? Alta Mar staat ook wel bekend onder de naam High Seas. De serie verscheen in mei 2019 voor het eerst en al in november konden we aan de slag met een vervolg. Of daar ook een derde seizoen bij komt, is nog even de vraag.

Alta Mar

De Spaanse thrillerserie Alta Mar vertelt her verhaal over de zussen Eya en Caroline. In de jaren ’40 zijn zij vanuit Spanje onderweg naar Rio de Janeiro op een groot schip. Ze hopen een betere toekomst tegemoet te varen.

Aan boord blijkt echter al snel dat er bijzondere dingen gebeuren. Zo zijn mysterieuze sterfgevallen aan de orde van de dag. Wat hebben de twee zussen met de moorden te maken? En hoe zit het precies met hun vader en het transportbedrijf? Continu vlieg je heen en weer tussen goed en kwaad, waarbij het de vraag is wie er nou echt kwaad wil. En dat gaat door in seizoen 2 zodra er nieuwe opvarenden verschijnen.

Wanneer verschijnt Alta Mar seizoen 3 op Netflix?

Wanneer verschijnt Alta Mar seizoen 3 op Netflix? Het eerste seizoen van Alta Mar verscheen in mei op de streamingdienst, maar een aantal maanden later verscheen al het tweede seizoen. Of er ook een derde seizoen komt, is inmiddels ook bekend.

We zullen ongetwijfeld geduld moeten hebben voordat meer bekend wordt over de reeks. Zo weten we nog niets over de releasedata, maar lijken we een derde seizoen pas ergens in 2020 op Netflix te mogen verwachten. Als het bij seizoen 3 net zo snel gaat als bij seizoen 2, hoeven we echter niet lang te wachten. Ook is al een vierde seizoen besteld.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer Alta Mar seizoen 3 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?