Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt Alta Mar seizoen 4 op Netflix?

Wanneer verschijnt Alta Mar seizoen 4 op Netflix? De Spaanse thrillerserie Alta Mar keert terug voor een vierde seizoen. Tegelijkertijd met de aankondiging van het derde seizoen werd ook meteen duidelijk dat er een vierde seizoen zou komen. Maar er volgde dramatisch nieuws in de zomer van 2020.

Spaanse thrillerserie

Alta Mar is een Spaanse thrillerserie van Netflix. De serie speelt zich af vlak na de Tweede Wereldoorlog. Twee zussen staan op het punt om een nieuwe start te maken in Zuid-Amerika, maar veel verandert als ze aan boord komen van een cruiseschip. Daar raken ze betrokken bij een moordmysterie en blijkt ook hun eigen verleden erg duister.

Wanneer verschijnt Alta Mar seizoen 4 op Netflix?

Wanneer verschijnt Alta Mar seizoen 4 op Netflix? Netflix maakte bij de aankondiging van het derde seizoen meteen duidelijk dat er ook een vierde seizoen zou komen. Maar in de zomer van 2020 kwam daar plotseling verandering in. De opnames voor het vierde seizoen bleken te zijn geschrapt. Rond de tijd van de geplande opnames brak de coronacrisis uit en ging Spanje in een volledige lockdown. De productie van Alta Mar seizoen 4 zou dan ook zo hevig worden vertraagd, dat er een streep doorheen is gezet.

Daarnaast is het onduidelijk of de kijkcijfers wel afdoende waren om lang te wachten op extra opnames. Alta Mar is dan ook voortijdig gecanceld. Of hier in de toekomst nog verandering in komt is ongewis, maar tegelijkertijd heel onwaarschijnlijk. Het verhaal is dus klar. Aan de slag met andere series? Bekijk ons overzicht met de beste Spaanse series op Netflix.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend wordt dat Alta Mar toch verder gaat op Netflix? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?