Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt Arrow seizoen 6 op Netflix

Arrow seizoen 6 zal vermoedelijk ook op Netflix verschijnen. Vanwege de deal tussen The CW en Netflix werd het vijfde seizoen al wekelijks voorzien van de nieuwste aflevering op Netflix. De verwachting is dat dit ook voor Arrow seizoen 6 zal gelden, maar vanaf wanneer kan hier naar op Netflix gekeken worden?

Wekelijks

Van Arrow waren lange tijd alleen de eerste drie seizoenen op Netflix te zien. Tot de deal tussen The CW en Netflix van kracht werd. Toen ging het opeens hard. In oktober 2016 verscheen seizoen 4 en een week later ging het vijfde seizoen al van start op Netflix.

Als abonnee van Netflix plukken we in Nederland dus de vruchten van de overeenkomst met The CW. Deze televisiezender zendt in Amerika heel wat populaire series uit, zoals The 100 en Frequency. Deze waren net als Arrow wekelijks te zien op Netflix, kort nadat de uitzending op de Amerikaanse televisie te zien was geweest. Op die manier hoeven we in Nederland nooit lang te wachten op nieuwe afleveringen en lopen we dus ook nauwelijks achter op Amerika.

Arrow seizoen 6 op Netflix

Arrow seizoen 6 zal dus ook op Netflix verschijnen. Die kans is in ieder geval vrij groot, gezien de ontwikkelingen. Alleen wanneer de deal tussen The CW en Netflix afloopt zal hier verandering komen. Wanneer Arrow seizoen 6 op Netflix begint is nog niet bekend gemaakt. Eerst moet The CW een lanceringsdatum voor Arrow seizoen 6 bepalen. Pas daarna kan een voorspelling gemaakt worden voor de start van het zesde deel op Netflix. Tijdens het vijfde seizoen zaten er steeds vijf dagen tussen de uitzending in Amerika en Nederland. Maandag was de dag waarop in Nederland op Netflix de afleveringen steeds verschenen.

Volgens IMDb is momenteel de verwachting dat Arrow seizoen 6 nog voor het einde van dit jaar van start zal gaan. Ook in Nederland moeten we dus in 2017 nog naar het nieuwe seizoen van Arrow kunnen kijken. Seizoen 5 begon als gezegd in oktober en datzelfde geldt voor deel 4. Indien The CW en Arrow deze lijn doortrekken, dan ligt Arrow ook op Netflix dus maar een kleine vijf maanden stil.

Uiteraard wordt dit artikel geüpdatet zodra definitief bekend is wanneer Arrow seizoen 6 op Netflix staat. Wil je hier van op de hoogte gebracht worden?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?