Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt Atypical seizoen 2 op Netflix?

Atypical seizoen 2 is door Netflix vrij kort na de lancering van de serie al aangekondigd. Na de positieve ontvangst van de serie over de autistische Sam is het wachten op het vervolg. Wanneer is Atypical seizoen 2 op Netflix te zien?

Autisme

De familie Gardner staat centraal in Atypical. De autistische Sam slokt veel aandacht van met name moeder Elsa op, maar ook vader Doug en zus Casey proberen Sam zo goed en zo kwaad als het kan te helpen. Tegelijkertijd trekt het ook een zware wissel op hun levens.

De achttienjarige Sam ziet in zijn omgeving dat mensen beginnen met relaties en als hij het daar over heeft met zijn therapeut komen ze tot het besluit dat hij zich ook open moet stellen voor de liefde. Bij Sam moet alles volgens een bepaald patroon verlopen en als er iets anders loopt dan gepland, dan is het direct chaos in zijn hoofd. Het zorgt ervoor dat zijn zoektocht naar de liefde aandoenlijke en komische situaties oplevert in Atypical.

Atypical seizoen 2 op Netflix

In Atypical seizoen 2 draait het wederom om de familie Gardner. Wanneer het nieuwe deel op Netflix verwacht wordt is nog niet bekend. Bij de bekendmaking van de komst van een tweede seizoen van Atypical werd alleen duidelijk dat dit deel in 2018 op Netflix zou verschijnen. Seizoen 1 is sinds augustus te bekijken via de streamingdienst. Bij Netflix is het gebruikelijk dat er ongeveer een jaar tussen de seizoenen zit en dus is het aannemelijk dat Atypical seizoen 2 in de zomer van 2018 te zien zal zijn.

Net als seizoen 1 zal het in Atypical seizoen 2 niet alleen om het liefdesleven van Sam draaien. Wel hebben het complexe karakter van de jongen invloed op het doen en laten van zijn ouders en zus. Vader Doug en moeder Elsa hadden zelfs al eens een relatiecrisis, toen Sam nog erg jong was. Ook nu lijkt de liefde voor elkaar onder zware druk te staan, gezien de cliffhanger van seizoen 1. Ook de getalenteerde Casey staat voor een lastige keuze in haar leven. Durft ze ook aan haar eigen toekomst te denken, of wil ze liever in de buurt van haar broertje Sam blijven? De antwoorden zullen in Atypical seizoen 2 gegeven worden.

Wil je een bericht ontvangen wanneer de releasedatum van Atypical seizoen 2 op Netflix bekend is? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?