Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt Bad Blood seizoen 3 op Netflix?

Wanneer verschijnt Bad Blood seizoen 3 op Netflix? Bad Blood is afkomstig van het Canadese CityTV en in Nederland te bekijken bij Netflix. De eerste twee seizoenen zijn inmiddels te zien bij de streamingdienst, maar het is onduidelijk of daar nog een derde seizoen bij komt.

Bad Blood

Niet alleen in de zuidelijke landen zijn drugskartels aan de orde van de dag, ook Canada heeft ermee te maken. De havens van de stad zijn geliefde locaties voor drugsroutes. In Bad Blood krijgen we waargebeurde verhalen in de havenstad Montreal voorgeschoteld. Vito Rizzuto heeft het lange tijd goed voor elkaar, maar als hij in de gevangenis terecht komt, barst de strijd om de macht los.

Wanneer verschijnt Bad Blood seizoen 3 op Netflix?

Wanneer verschijnt Bad Blood seizoen 3 op Netflix? Helaas heeft CityTV nog geen nieuw seizoen besteld van Bad Blood. Dat betekent echter nog niet dat we ons zorgen hoeven te maken. Ook na de release van het eerste seizoen duurde het even voordat een tweede seizoen werd aangekondigd. Mocht er een derde seizoen komen, dan wordt die zeer waarschijnlijk aan het eind van 2019 uitgezonden.

De laatste twee seizoenen verschenen tenslotte steeds aan het eind van het jaar. Tussen de uitzendingen in Canada en de release op Netflix zat bij seizoen 2 een half jaar. In dat geval lijken we rekening te mogen houden met een release medio 2020. Het blijft echter gissen zolang Netflix en CityTV zelf geen officiële uitspraken erover hebben gedaan.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer Bad Blood seizoen 3 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?