Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt Bates Motel seizoen 4 op Netflix?

Bates Motel is in Amerika inmiddels al vijf seizoenen aan de gang, terwijl we het bij Netflix Nederland nog steeds moeten stellen met de eerste drie seizoenen van de serie. Het is de grote vraag wanneer we Bates Motel seizoen 4 kunnen verwachten op Netflix. Het derde seizoen van de dramaserie verscheen op 1 april 2016 bij de streamingdienst. Maar wanneer verschijnt Bates Motel seizoen 4 op Netflix?

Norman Bates

Als de vader van Norman Bates op vreemde wijze dood wordt aangetroffen, zit er voor hem niets anders op dan met zijn dominante moeder een nieuw leven op te bouwen. Ze beginnen samen een hotel, maar eenmaal daar begint zijn onstabiele geest al gauw voor problemen te zorgen. Bates Motel geeft ons dan ook een kijkje in het leven van de zestienjarige Norman.

In het begin lijkt er helemaal niet zoveel mis met Norman. Hij lijkt zich best aan te kunnen passen aan het nieuwe dorp waarin hij met zijn moeder woont. Tot het moment dat Norman vreemd gedrag begint te vertonen en hij langzaam uitgroeit tot de meest beroemde seriemoordenaar.

Wanneer verschijnt Bates Motel seizoen 4 op Netflix?

Wanneer verschijnt Bates Motel seizoen 4 op Netflix? Terwijl het vierde seizoen in de Verenigde Staten en Canada al even op Netflix te zien is, moeten we het in Nederland nog altijd doen met de eerste drie seizoenen van de serie.

Helaas heeft de streamingdienst ook nog geen uitspraken gedaan over wanneer we het vierde seizoen kunnen verwachten. Toch kunnen we afgaande op wat de streamingdienst de afgelopen jaren heeft gedaan met Bates Motel een lijn ontdekken. Zo verscheen seizoen 3 van Bates Motel vorig jaar op 1 april online. Naar verwachting zal seizoen 4 dan ook in maart of april 2018 bij de streamingdienst verschijnen.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer Bates Motel seizoen 4 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?