Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt Better Call Saul seizoen 5 op Netflix?

Wanneer verschijnt Better Call Saul seizoen 5 op Netflix? De spin-off van Breaking Bad is al jarenlang een groot succes en nu is duidelijk geworden dat ook een vijfde seizoen niet uitblijft. Dat vijfde seizoen gaat op 23 februari van start bij AMC en we lijken een voorzichtige schatting te kunnen doen voor Netflix.

Better Call Saul

Better Call Saul is een spin-off van Breaking Bad. De Amerikaanse televisieserie is bedacht door Vince Gilligan en Peter Gould. In Better Call Saul draait het om Saul Goodman, de louche advocaat van Walter White en Jesse Pinkman. De spin-off geeft een kijkje in het levan van ‘Saul’ voordat hij een louche advocaat was en nog gewoon als Jimmy Mcgill door het leven ging. Ook andere bekenden uit Breaking Bad komen regelmatig voorbij in de spin-off.

Wanneer verschijnt Better Call Saul seizoen 5 op Netflix?

Wanneer verschijnt Better Call Saul seizoen 5 op Netflix? Nu we weten dat Better Call Saul definitief vernieuwd is voor een vijfde seizoen, is het natuurlijk ook direct de vraag wanneer dat seizoen verschijnt. Bij AMC verschijnt de eerste aflevering van seizoen 5 op 23 februari. Mogelijk verschijnt de serie een dag later al op Netflix, al blijft dat afwachten zolang Netflix geen officiële uitspraken daarover doet.

Eerder bleek 2019 niet haalbaar. “De serie is gedreven op talent. Deze willen we niet verkwanselen door het proces op te jagen. Dat zou een slechtere show opleveren en dat is het laatste dat we wil”, zo vertelde AMC-president Sarah Barnett.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Better Call Saul seizoen 5 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?